Mithat Alp’ten, torunlarına babalara yakışır sünnet düğünüMithat Alp’ten, torunlarına babalara yakışır sünnet düğünü

Mithat Alp’ten, torunlarına babalara yakışır sünnet düğünü

Bir dede, iki evlat ve dört torun… Buna bir de dört kivre eklenince ortaya muhteşem bir sünnet düğünü çıkmaz mı? Tabii ki çıkar…

Kentin dinamikleri arasında parmakla gösterilen iş insanı Mithat Alp, torunlarına muhteşem bir sünnet düğünü düzenledi.

Adana’nın ünlü simalarının bir araya geldiği Muhammed, Mithat, Yılmaz ve Alpaslan Alp’in Uptown’daki sünnet düğününe yaklaşık 2 bin kişi katılarak, erkekliğe ilk adımı atmalarına tanıklık ettiler.

Aile büyüğü Mithat Alp’in ve oğulları Yılmaz ve Veysel Alp’in misafirleri kapıda karşıladığı düğüne CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir eski Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yanı sıra STK temsilcileri, meclis üyeleri ve aile dostları katıldı.

YENİÇERİLER TAŞIDI

Gecenin prensleri Muhammed, Mithat, Yılmaz ve Alpaslan, kirveleri Türkiye’nin tanınmış iş insanı Mehmet Ökten, iş insanı Ercümen Yüksel, iş insanı Nevzat Sarı ve iş insanı Ömer Pamuk’la birlikte, Yeniçeriler’in taşıdığı tahtlarıyla, Mehter Marşı eşliğinde davetlilerin alkışlarıyla salona girdiler. Anneleri Gamze Alp ve Gül Alp’le birlikte çifte telli oynayan gecenin prenslerinin mutlulukları görülmeye değerdi.

LATİF DOĞAN COŞTURDU

Sünnet düğününde, muhteşem sahnesiyle davetlileri coşturan sanatçı Latif Doğan seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarıyla mest etti. Kirveler Ercümen Yüksel, Mehmet Ökten, Nevzat Sarı ve Ömer Pamuk’un halayına da ortak olan sanatçı Doğan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’la birlikte düette yaptı. Başkan Çay’ın sesini çok beğendiğini ifade eden Doğan masaları tek tek gezerek, bir çoğunu yakından tanıdığı isimlerle birlikte şarkılar söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir