ihtiyaç sahipleri ihtiyacı olan eşyaları kendileri seçsinihtiyaç sahipleri ihtiyacı olan eşyaları kendileri seçsin

Cumhuriyet Kadınları Derneği Çukurova Şubesi Adana’nın Feke İlçesi Gedikli Köyü’nde ihtiyaç sahiplerine küçük hediyeler götürdü.

İhtiyaç sahipleri ihtiyacı olan eşyaları kendileri seçsin

NOVACELL AJANS/ADANA-Bu hediyeleri temin etmelerine yardım edenlerin selam ve iyi dileklerini de iletmek üzere Gedikli Köyü’nde Köy Muhtarı Adem Erel’in organizesiyle köy meydanına toplanan köy halkıyla bir araya gelen, sohbet eden CKD yönetici ve üyeleri ihtiyaç sahipleri ihtiyacı olan eşyaları kendileri seçsin diye götürdüklerini masalar üzerine yaydılar. İsteyen ihtiyacı olanı alıp geri çekildi. İhtiyacı olmayanlar “Bizleri düşünüp buralara kadar gelmişsiniz, teşekkür ederiz” diyerek hatıra olsun amaçlı bir tespih, bir çorap, bir tülbent gibi küçücük hediyelerini aldılar.

Cumhuriyet KD Çukurova Şubesi
Cumhuriyet KD Çukurova Şubesi ve Gedikli Köyü Muhtarı Erel
Erel de ” Cumhuriyet Kadınları Derneğine çok teşekkür ederiz.

CKD Çukurova Şube Yömetimi adına konuşan Sayın Banu Karahan “Bizleri değerli köy halkıyla buluşturan, kaynaştıran, bu güzel etkinliğe vesile olan başta güzel köyümüzün Muhtarı Adem Erel Beye, Nazmiye Polat Ablamıza ve eşi Nafiz Polat Abimize, emek edip kolileri taşıyan ve köye gitmesini sağlayan Kuddusi Durak kardeşimize ve de sizlere çamsakızı çoban armağanı hediyelerimizi tedarik etmemize destek olan dostlarımıza da Cumhuriyet Kadınları Derneği Çukurova Şubesi adına sonsuz teşekkürler ederiz.” derken, Gedikli Köyü Muhtarı Sayın Erel de ” Cumhuriyet Kadınları Derneğine çok teşekkür ederiz. Bize sadece kimlerin ihtiyacı var diye sordunuz. Bu çok ama çok değerli, teşekkür ederiz” diyerek kendi ve köy halkının memnuniyetini dile getirdi.

ihtiyaç sahipleri ihtiyacı olan eşyaları kendileri seçsin
ihtiyaç sahipleri ihtiyacı olan eşyaları kendileri seçti
Bütün anne ve aileleri desteğe çağırıyoruz.

CKD Çukurova Yöneticisi Karahan, “Elimizin uzandığı, gücümüzün yettiğince ihtiyacı olan herkese ulaşmaya çalışacağız. Ama şimdi öncelikli hedefimiz Uyuşturucuyla Mücadele Anneler Hareketi Kampanyamız. İçişleri Bakanlığı desteğiyle yürüttüğümüz bu kampanyamıza bütün anne ve aileleri desteğe çağırıyoruz. Gelin birlikte gençlerimize, geleceğimize sahip çıkalım.

Kampanyamızı ayrıca kapsamlı olarak sizler vasıtasıyla halkımıza duyuracağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

A Duru Akgül

İLGİNİZİ DE ÇEKEBİLECEK HABERLER

Cumhuriyet Kadınları Derneği Uyuşturucuyla Mücadeleyi Başlattılar

CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ ÇUKUROVA ŞUBESİ

CKD Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Programını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir