Adana Vali Süleyman Elban’ınAdana Vali Süleyman Elban

VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’IN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

Binlerce yıllık tarihimizin önemli bir parçası olan; neşenin, bereketin, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’mız kutlu olsun.

Birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeyde hissedilmesine vesile olan Nevruz; Anadolu’dan Orta Asya’ya kadar büyük bir coşkuyla kutlanarak insanımızı birbirine kenetlemekte, kardeşliğimizi güçlendirmektedir. Nevruz’un pek çok ülkede aynı duygularla kutlanıyor olması; farklı inançlara, dillere ve etnik kökenlere sahip insanlarımız arasındaki tarihi ve kültürel ortaklığın eşsiz bir örneğidir.

Nevruz, ayrışmanın değil sevgiyle kucaklaşmanın kaynağıdır.

Toplumları sevgi ve barışla birbirine kaynaştıran bu tarihi ve kültürel ortaklığımız, sahip olduğumuz ve kuşaktan kuşağa aktararak bu günlere kadar yaşattığımız önemli değerlerimizden biridir. Toplumsal huzurun ve mutluluğun pekiştirilmesine katkı sağlayan Nevruz, ayrışmanın değil sevgiyle kucaklaşmanın kaynağıdır. Biz inanıyoruz ki farklılıklar bizi ayrıştıran değil; zenginleştiren, birleştiren güzelliklerdir. Bu sebepledir ki bu anlamlı günü bütün milletimizle el ele, gönül gönüle vererek coşku içerisinde kutlayacağız.

NEVRUZ KUTLAMASI

Binlerce yıllık tarihimizin önemli bir parçası olan; neşenin, bereketin, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’mız kutlu olsun.

HABRİN SONU www.haberinsonu.com
NEVRUZ KUTLAMASI
Bizlerin en önemli görevleri arasındadır.

Geçmişle gelecek arasında köprüler kuran; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında bizleri birbirimize yaklaştıran, birliğimizi güçlendiren ve kültürel zenginliklerimizi koruyan bu gibi değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak, bizlerin en önemli görevleri arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; toprağın uyanışının, baharın gelişinin, kardeşliğin, dostluğun ve dayanışmanın sembolü olan Nevruz Bayramı’mızı kutluyor; Adanalı  hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir