ERDEM; "KURTULUŞUMUZUN 100. YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI" ERDEM; "KURTULUŞUMUZUN 100. YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI"

KURTULUŞUN 100. YILINDA İLK TEMEL ATMA
BAŞKAN ERDEM; “KURTULUŞUMUZUN 100. YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında  Şehit ve Gaziler müzesinin temelini attı.
Ceyhan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı  dolayısıyla temel atma törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, İstanbul Milletvekili Emine Gülüzar Emecan, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Bartın Milletvekili Aysun Bankoğlu, Adana milletvekili Müzeyyen Şevkin, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ayşe Muhacir, Parti meclis Üyeleri ve bir çok vatandaşın katılımıyla Azerbaycan parkı içerisinde bulunan 100. yıl Şehit ve Gaziler Müzesinin temeli atıldı.

“100. Yılımızda Şehit Ve Gazilerimizin İsimlerini Yaşatacağız”

Şehit ve Gaziler Müzesi temel atma töreninde konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan uğruna kendini feda eden  gazilerimiz ve  bu uğurda canını veren şehitlerimiz, sizin sayenizde dalgalanan bağımsızlık bayrağımız adına sizlere teşekkürü ve minneti bir borç biliyoruz. Şehit ve gaziler müzesi temel atma töreni  ile bir araya geldiğimiz şehit ve gaziler müzemizin Ceyhan’ımıza ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnsan için geride bıraktığı her eser elbette önemlidir ama akıllarda hiçbir zaman silinmeyecek ve silinmesine izin vermeyeceğimiz şehit ve gazilerimizi her zaman yaşatacağımız, onları her daim anacağımız bir eserle onları ölümsüzleştirmenin temelini büyük bir mutlulukla atıyoruz. Ceyhan’ımıza hayırlı ugurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerinde Kurtuluşun 100. yılı münasebetiyle Ceyhan Belediyesinin organize ettiği fener alayı ve Kurtuluş yürüyüşü düzenlendi. Bir çok vatandaşın katıldığı fener alayın da vatandaşlar Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir