YUSUF ÖZERYUSUF ÖZER

Yusuf Özer’in Özel Haberi

İhanetçi Başkan Kimmiş ?

İhanetçi İlçe Başkan Yardımcısı mahalle toplantılarına katılır olmuş şimdi de. Hangi yüzle utanmadan sen mahallelere girebiliyorsun? Yüreğir belediye başkanlığının kaybedilmesi için çalışma yap, seçimde gidilen yerlerde bu adaydan bir şey olmaz kaybederiz diye oraya katılan vatandaşlara söylemde bulun, hem de kalk partiliyim diye övünerek mahallelerde gez. Ha bir de şimdi de sayesinde yönetici olduğu, abisi hakkında sövüp sayıştırıyor ve ben olmasan o hiç diyormuş ve satışa getirmiş. Beklendik bir hareket!

Sayın ilçe başkanı Bülent Öğrü ve CHP sevdalıları, ihanetçiler mükafatlandırılamaz!

İhanet edenler halen partide yöneticilik yapıyor makam mevki sahibiler! Nasıl ki ülkede yürekli savcı yok içişleri bakanı hakkında dava açmıyor deniliyorsa, bu hanetçiler hakkında işlem yapan bir yetkili olmayacak mı?

31 Mart 2019 Yüreğir Belediye Başkanlığı seçimlerinde;

Siyasi yol arkadaşlarının ‘Meclis Üyesi’ sıralamasında yer alamaması üzerine, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca için yani Cumhuriyet Halk Partisi için, ‘ÇALIŞILMAYACAK, KAYBETTİRİLECEK ‘ kararı alan ve uygulayan, ayrıca bunu kalabalık bir ortamda itiraf eden CHP Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı ve ekibinin olduğunu biliyor musunuz?

ORASI ALİ BABANIN ÇİFTLİGİ DEYİL BURASI CHP ADANA 01

Yaklaşık bir haftadır veya on gündür sosyal medyada yüreğirin sesi diye bir sayfada Yüreğir ilçede bir başkan yardımcısında bahsediliyor doğrumu yanlışımı  bilen yok  ? Ama ne Yüreğir ilçedeki yöneticiler nede ismi var kendisi olmayan il bir il başkanı çıkıp yazının doğrudur veya yanlıştır diye bir açıklama yapmıyorlar bu olayı kamuoyunun bilmesi lazım.

İhanetçi Başkan Kimmiş
İhanetçi Başkan Kimmiş
Ben Buradan CHP İl Başkanı ve Yüreğir  İlçe Başkanına sormak istiyorum.

Oturduğunuz makamların ne anlama geldiğini biliyor musunuz, biliyorsanız bu konuyla ilgili neden yazılı veya sözlü bir açıklama yapmıyorsunuz bu sessizliğiniz niye bozmuyorsunuz. ?

Şayet bu iddialar doğruysa ne yapmayı düşünüyorsunuz. Biriniz çıkın bu ihanet eden kişiyi açıklayın.

Bu kişi Şimdi büyükşehir belediyesinde başkan yardımcısıymış iddialara göre o zaman Buradan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalara’ da soruyorum partisine ilçesine yol arkadaşlarına ihanet eden başkan yardımcısı kim miş ? soruyoruz  Kim .?

Eyer gerçekten bu iddialar doğruysa orada oturanlar hemen istifa edin.

DİP NOT : CHP KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL HELE HELE İHANET EDENLERİN HİÇ DEĞİL….

One thought on “İhanetçi Başkan Kimmiş ?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir