Türkiye Cumhuriyeti, Parlamenter sistemle geçmişe mi döndürülmek isteniyor…!!!Türkiye Cumhuriyeti, Parlamenter sistemle geçmişe mi döndürülmek isteniyor…!!!

Türkiye Cumhuriyeti, Parlamenter sistemle geçmişe mi döndürülmek isteniyor…!!!

1.Krikor odyan

  1. Üç paşalar dönemi.

Osmanlı dönemini bitirip parlamenter sisteminin olması için Sultan Abdülhamit,i kimler yok etmek istiyorlardı.

Üç paşalar kimlerdi.
1.Enver paşa
2.Talat paşa
3.Ahmet cemal paşa.
Bu üç paşalar’dan önce Türk’ün geleceğini yazan ve ipotek altına aldırmaya çalışan kişi’de Krikor Odiyan denen Ermeni oyuncu ve yazar olan kişidir.

Günümüze dönecek olursak TBMM’de bulunan ve geçmişinden yola çıkarak bugün resmi olmasada intikam almak için hareke geçen,onlarca Ermeni kökenli siyasetçiler vardır.

Diyarbakır,dan sultan Abdülhamid, döneminde Yunanistan,a sürgün edilen Ermeni kökenli olanlardan tutun günümüzde Ermeni kökenli olduğunu saklayamayan siyasetçilere kadar hepsi maalesef parlamenter sistemini getirmek için bir araya gelmişlerdir.

Çünkü Sultan Abdülhamit döneminde,de mutlak suretle tek adamlık yönetimine karşı olanlar, bugünde tek adamlık yani (devlet başkanlığı sistemine karşılar)
Çünkü devlet başkanlığı sisteminde parlamenter olanlar hiç bir yetkiye sahip değillerdir.

Ama parlamenter sistem ülkeyi yönetmek ve istediği bağımlılık sistemlerini getirmek için mükemmel bir sistemdir.

Bunun için günümüzde parlamenter sistemini getirmek için onlarca siyasetçi ve siyasi partilerin liderleri bir araya gelerek parlamenter rejim sisteminde direticilik görevini üstlenmişlerdir.

Bu ülkede bugün nasıl bir çok dilin resmi dil olması için baskı kuruluyor ise, Sultan Abdülhamit döneminde,de Ermenice ve rumca dillerinin resmi olması için baskılar yapılmıştı.
Bu baskılar o dönemin üç paşalar döneminde yapılmıştı.

Günümüzde,de üç paşalar,ın bıraktığı mirasa sahip çıkan TBMM’de bulunan bazı siyasetçiler ve siyasi partilerin liderleridir.

Bu üç paşalar, ın bıraktığı mirasa sahip olanlar gaflet ve delalet içinde olduklarının farkında bile olmadan icazet aldıkları ülkelerin projelerini uygulamak için var güçleriyle çalışıyorlar.

Sevgili dostlar yani işin özü Krikor odiyan denen Ermeni kökenli oyuncu ve yazar günümüzdeki siyasetçilere bir miras bırakmıştır.

Günümüzdeki onlarca Ermeni kökenli siyasetçiler ‘de bu mirasa sahip çıkmak adına her türlü siyasi entrikaları çevirerek Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar eski günlere döndürmenin peşindedirler.

Sevgili dostlar bugün sizler ile paylaştığım bu yazımda isimleri geçenleri araştıracak olursanız kesinlikle hakikatleri göreceğinizi umuyorum.

SÜLEYMAN KILINÇ
NOVACELL AJANS
Haberin Sonu TV
Antalya sorumlusu
SÜLEYMAN KILINÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir