Ceyhan Baro ŞampiyonCeyhan Baro Şampiyon

Adana Barosu tarafından 2001 yılında haciz işlemi için gittiği bir evde menfur saldırıda öldürülen Av. Savaş Bedir anısına bu yıl on dokuzuncusu düzenlenen ‘Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi. 24 takımın katılımıyla 4 ay süren turnuvanın final maçı nefesleri kesti.

Ercan Aslankeser Futbol Okulu Tesisleri’nde oynanan ve büyük heyecana sahne olan final maçında Ceyhan Baro rakibi Kolluk Gücü’ne normal süresi 5-5 biten maçın uzatmalarında 7-6 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Spor Komisyonu Koordinatörü Av. Özcan Delihasan,  Spor Komisyon Başkan Yardımcımız Av. Arda Aslankeser, sahada her iki takımın oyuncularını finalin adına yaraşır başarılı ve güzel performansları için kutladı.

Finali, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, Spor Komisyonu Koordinatörü Av. Özcan Delihasan, Spor Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Arda Aslankeser, Komisyon Üyesi Av. Nuri Şahin, Yeni Adana Adliyesi Koruma Büro Amiri Komiser Ergün Ergin, avukatlar, emniyet mensupları,  aileleri ve sporsever heyecanla izledi.

Av. Gökayaz, “Her iki takımımızı da kutluyorum. Kazanmak ya da kaybetmek önemli değildir. Önemli olan Av.Savaş Bedir ismini yaşatmak, kaynaşma ve dostluğu pekiştirme amaçlı mesleğimize ve camiamıza yaraşır bir turnuva düzenlemekti.

Turnuvanın açılışında dostluk, kardeşlik ve centilmenlik kazansın demiştim. Öyle de oldu. Turnuvaya katılan tüm takımların emeğine, yüreğine sağlık. Turnuvanın ödüllerini hak sahiplerine ilerleyen günlerde  görkemli bir törenle takdim edeceğiz ” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir