TÜSİAV Başkanı Veli SARITOPRAK TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜSİAV…TÜSİAV Başkanı Veli SARITOPRAK TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜSİAV…

TÜSİAV Başkanı Veli SARITOPRAK TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜSİAV…

TÜSİAV Başkanı Veli SARITOPRAK TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜSİAV Platform Başkanları ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK’u ziyaret etti. Hizmet edenlerin hizmetkarı olmaktan şeref duyarım.

Nefer olarak milletime ölene kadar hizmet edeceğini belirten ALTINOK; Kovid döneminde çok çalıştık. Salgın nedeniyle yayınlanan genelgede kronik hastaların izinli sayılacağı belirtildi. Belediyemizin yüzde seksen çalışanı kronik hasta çıktı.

Kamunun çalışacağı gün bugün dedik ve Ar-GE çalışmaları neticesinde kendi öz kaynaklarımızla Kolonya, dezenfektan, maske, 5 çeşit çocuk el sabunu ürettik. Seksen bin bina dezenfekte ettik. Kendi ürettiğimiz hijyen içeren ne varsa sokakta vatandaşlarımıza ücretsiz dağıttık.

Ürettiğimiz kolonya Türkiye’nin en iyi kolonyasıdır. Misafirperverliğinden dolayı, ALTINOK’a teşekkür eden Veli SARITOPRAK sözlerine şöyle devam etti, Turgut ALTINOK Doğana beşik , ölene tabuttur Oturduğu her koltuğa güç verir. İyi bir sivil toplumcudur. TÜSİAV ‘dan iki defa Sivil Toplum Dostu Beratı almıştır.Çalıştığı kuruma, kuruluşa, ülkesine, milletine, devletine ve insanlığa özverili ve üstün hizmetlerinden dolayı tebrik, teşekkür ve şükranlarımızla Üstün Hizmet ve Başarı beratını takdim ediyorum dedi.

TÜSİAV Heyetine kendi ürettikleri ürünlerinden hediye eden, Turgut ALTINOK, TÜSİAV Duayen Başkanı Veli SARITOPRAK önderliğinde TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜSİAV Platform Başkanları ile aile fotoğrafı çektirdi daha sonra TÜSİAV Başkanı ve beraberindeki heyet makamdan ayrıldı.

KADİRYE CİRİTCİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir