Adana’ya hizmet yarışında halkın desteği olanCHP Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR’IN kazanır kazanmaz,görevine tasaruff yakla başladı.
Kiralık bir çok aracın sözleşmelerini haklı olarak iptal ettiği gibi akaryakıttada tasaruf yapış oldu.Bizde Adanalı olarak yapıcı destekleri ile yanında olmak zorundayız yani köstek olmak yerine destek olmalıyız.Bu şehire yapılacak her hizmet bizlere yapılmış olacağından negatif yerine pozitif düşünmek gerekir bu nedenle Adana halkının hür iradesi ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan KARALAR’ın Adanaya yakışır hayırlı hizmetlerin gerçekleşmesi için siyasi görüşleri bir kenara bırakıp destek vermek zorundayız.

Zeydan KARALAR’ın doğduğu büyüdüüğü memleketi ADANA’ya genel hizmet etmek için Seyhan Belediyesini bırakıp Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday olmasına gönlündeki Adan Aşkı dürtmüştür.
Belediye Meclis üyeliği Cumhur ittifakından ola bilir adanaya yapılacak hizmetlerin gerçekleşmesi konusunda gerçek gizmet vereceklerinden şüphemiz yoktur.Her hayırlı hizmetlerin altında imzaların bulunması gerekmektedir.Adanalıların en büyük arzularıdırSaygı ve sevgi çercevesinde gerçekleştirilecek oturumlar,aynı zamanda partiler arasına kırıcı uslubu silerek hizmet ateşin körüklüyerek adana hak ettiği hizmetler kavuşacaktır.

Saygı ve sevginin olduğu her yerde huzur olur,kardeşlik olur,insanlar yönelik hizmet olur.Adananın ve Adanalının rahat ve huzur için siyasi görüşleri bir kenara bırakıp kenetlenmemiz şarttır.AKP Adanada yerel seçimlerde başarı sağlayamadığı içim kamu yatırımlarını adeta celandırılmıştır.
Adanayı seviyor isek bu dönem bütün partililer tek yumruk tek yürek olmalıdır.Seçimler biter düşüncesi ile hizmette birleşim artık adanamızın yaşanır bir kent haline getirir.
HABER MEHMET TAŞKIRAN
TÜRKİYE GAZETECİLER DERNEĞİ
ADANA ŞUBE BAŞKANI
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
10411 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8724 kez okundu
3
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4744 kez okundu
4
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4680 kez okundu
5
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4606 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.