Mehmet sordu Başkan cevapladıMehmet sordu Başkan cevapladı

Mehmet sordu Başkan cevapladı

NOVACELL AJANS / ADANAMehmet sordu Başkan cevapladı 9 yaşındaki Mehmet’in babası Adnan Çakır, “Sen Sor Başkan Cevaplasın” uygulaması sırasında belediyede olduğunu yazarak, oğlunun kendisini görmek istediğini belirtti. Teklifi seve seve kabul eden Başkan Soner Çetin, Mehmet’i toplantıya davet etti ve sorularını cevapladı. Başkan Soner Çetin, Mehmet Çakır’ı hediyeler de verdi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her hafta yaptığı “Sen Sor Başkan Cevaplasın” uygulamasının son toplantısının sürpriz bir konuğu vardı.

Sen Sor Başkan Cevaplasın
Sen Sor Başkan Cevaplasın

Çetin, uygulama sırasında beklenmedik bir mesaj

Klavye başında Çukurovalıların sorun, istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Soner Çetin, uygulama sırasında beklenmedik bir mesaj aldı. Adnan Çakır isimli vatandaş belediyede olduğunu belirterek, “Oğlum sizi çok seviyor. Şu anda belediyeyiz. Sizi görmeyi çok istiyor” diye yazdı. Başkan Soner Çetin de Adnan Çakır ve 9 yaşındaki oğlu Mehmet’i makamına davet etti.

Mehmet sordu Başkan cevapladı
Mehmet sordu Başkan cevapladı

Bir süre Mehmet Çakır’la sohbet

Başkan Soner Çetin, yanına oturttuğu küçük hayranı Mehmet Çakır’a sosyal medya toplantısındaki işleyişi anlattı. Bir süre Mehmet Çakır’la sohbet eden Başkan Soner Çetin, küçük hayranına “ne olmak istiyorsun” sorusuna aldığı “doktor” cevabıyla çok mutlu oldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her hafta yaptığı “Sen Sor Başkan Cevaplasın
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her hafta yaptığı “Sen Sor Başkan Cevaplasın

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mehmet Çakır’a çeşitliği hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir