ismet İnönü'nun Ölüm Yıl DönümüBaşkan Erdem ismet İnönü'nun Ölüm Yıl Dönümünde Andı

 Başkan Erdem ismet İnönü’nun Ölüm Yıl Dönümünde Andı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İsmet İnönü’nün ölüm yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında törene katıldı. İnönü’nun Ölüm Yıl Dönümü

Başkan Erdem ismet İnönü’nun Ölüm Yıl Dönümünde Andı

Törene Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit, CHP Kadın Kolları Başkanı Öznur Akçan ve CHP İlçe yöneticileri katıldı. Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İsmet İnönü’yü vefatının 47. yıl dönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne karanfil bırakılarak saygı ve minnetle anıldı.

İsmet İnönü’nun Ölüm Yıl Dönümünde

Başkan Erdem mesajında; “Büyük devlet adamı, 2. Cumhurbaşkanımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en yakın silah ve mücadele arkadaşı, aynı zamanda en yakın siyasi arkadaşı  İsmet İnönü’nün  47. ölüm yıl dönümünde Atatürk büstüne karanfil koyarak andık. Gazi Mustafa Kemal  Atatürk ve İsmet İnönü’nün  çizdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Onların bizlere göstermiş olduğu hedeflere doğru ülkeyi daha çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartma noktasında çabalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. İsmet İnönü’yü tekrar rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Başkan Erdem ismet İnönü’nun Ölüm Yıl Dönümü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir