Beauty Çukurova ExpoBeauty Çukurova Expo

Beauty Çukurova Expo

Çukurova Beklediği Güzellik Fuarına Kavuşuyor !

Adana’da pandemiden sonra yapılacak ilk ve yılın son fuarı Beauty Çukurova Expo, Start Fuarcılık organizasyonuyla, 19-22 Kasım tarihleri arasında,  Adana Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Yoğun sağlık tedbirleri alınarak düzenlenecek fuarda; Güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörünün tüm lider markaları tek çatı altında buluşuyor.

Dört gün boyunca sürecek olan fuarda;  yeni teknolojik cihazlar, en trend ürünler ve hizmetler, güzellik ve bakım sektörüne ait profesyonel markalar, dünyadaki son güzellik trendleri, yöntem ve ekipmanlar bir araya geliyor. Yerli ve yabancı bir çok ziyaretçisini ağırlayacak olan Beauty Çukurova Expo; Ücretsiz yapılacak protez tırnak, cilt bakımı, cilt analizi, kalıcı makyaj etkinlikleri ve bir çok alanında uzman eğitmenlerin vereceği seminerler ile yine sektöre damgasını vuruyor.

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, bir çok firmanın üstlenemeyeceği bu organizasyonu, riskleriyle birlikte kendilerinin üstlendiğini ifade ederek, zor ekonomik şartlar altında ve büyük fedakarlıklarla Çukurova’ya yakışır fuarlar açmaya çalıştıklarını söyledi. Özellikle güzellik sektörünün zor günlerden geçtiğini hatırlatan Öztürk;

28 yıl önce başlattığımız fuarcılık maratonumuzu tam gaz devam ettiriyoruz. Fuarları düzenlemeye başladığımız ilk yıllarda fiziki şartlarla uğraşmak zorunda kalıyorduk. Şimdi ise ekonomik şartlar bizi oldukça zorluyor. Özellikle içinde bulunduğumuz Coronavirüs salgınından sonra epeyce zorlandık ama bu zorlu şartlar karşısında biz de taşın altına elimizi koyduk ve fedakarlıklarla fuarlarımızı düzenliyoruz. Pandemi dolayısıyla aldığımız sağlık önlemlerini yoğun bir şekilde ve titizlikle uyguluyoruz. Fuara giriş ve çıkış noktalarını tedbirler kapsamında  yeniden düzenlendik. Fuar alanında bulunan kişi sayısını sınırlandırdık. Girişe ateş ölçer sistemi kurduk. Gelen misafirlerimizi hes kodu ile içeri almaktayız. Fuar alanında bulunan kişi sayısını sınırlandırdık.

Tüm önlemler alınarak açılacak fuarımız; güzellik sektörünün tanınmış, birbirinden değerli 100’e yakın firma ve 300’e yakın markası, yeni geliştirdikleri ürün ve koleksiyonlarını stantlarında sergileyecek ve sektör profesyonellerine yeni iş fırsatları sunacaktır.

Fuarımız dört gün boyunca ;  konusunda uzman yerli ve yabancı doktorları, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla özellikle de DEMET ŞENER KÜPELİ, İVANA SERT, DR. NUKET EROĞLU, DR. AHU ÖZBİLEN, MÜBERYA SAĞLAM, DUYGU GENÇ, MELİS DENİZ gibi bir çok profesyoneli ağırlayacaktır.

Bu yolculukta bizimle yürüyen ve desteklerini esirgemeyen başta Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımıza, STK’larımıza ve iş dünyasına teşekkür borçluyuz. Tüm Adana ve çevre illerini fuarımızı ziyarete bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar 22 Kasım Pazar Saat:17.00’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Fuarın resmi açılış töreni ise Perşembe 14.00 ‘ de yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir