Bill Gates: İş seyahatlerini ve eski ofis yaşamınızı unutun

ABD’li teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, corona virüs salgını sonrası seyahatler ve çalışma yaşamına ilişkin öngörülerde bulundu. Gates, “İş seyahatlerini, eski ofis yaşamınızı unutun” mesajı vererek salgının bitmesi halinde bile insanların yaşamı eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Corona virüs salgınının etkisiyle değişmek zorunda kalan iş ve çalışma yaşamının, gelecekte bile salgın öncesi seviyelere geri dönmeyeceğini belirten Bill Gates, “Benim öngörüm, iş seyahatlerinin yüzde 50’sinden ve ofisteki günlerin ise yüzde 30’undan fazlası ortadan kalkacak” şeklinde konuştu.

CNBC’nin haberine göre, eşi ile birlikte yönettiği ve eş başkanı olduğu Bill & Melinda Gates Vakfı ile aralarında BionTech’in de olduğu aşı çalışması yapan şirketlerin hisselerine yüklü miktarlarda yatırım yapan Gates, The New York Times’ın düzenlediği DealBook Konferansı’nda soruları yanıtladı.

EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK İŞ SEYAHATLERİNDE

Salgının iş dünyasında bırakacağı en büyük değişimin iş seyahatlerinde olacağını ifade eden Gates’e göre corona virüs nedeniyle bu yıl ofis işleri ve iş seyahatlerinde görülen köklü değişiklikler, pandemi yatıştıktan sonra bile ortadan kalkmayacak.

VİDEO: BILL GATES’İN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI-ARŞİV

Gates’in öngörüsüne göre başka birinin önünde fiziksel olarak oturup bir şeyleri şahsen ve yüz yüze tartışmak için seyahat etmenin önemli olduğu iş gezileri artık olmazsa olmaz bir kriter olmayacak.

By

2 thoughts on “Bill Gates: İş seyahatlerini ve eski ofis yaşamınızı unutun”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir