BOCCE TURNUVASI AKİF KEMAL ,ERKAN KARAKAYA HAKAN AKAIN ABİT TAŞCILARAKAYBOCCE TURNUVASI AKİF KEMAL ,ERKAN KARAKAYA HAKAN AKAIN ABİT TAŞCILAR

Seyhan Kent Konseyi’nden BOCCE Spor Turnuvası

Seyhan Kent Konseyi Genç Yaşlı Meclisi ile Ç.Ü Spor Bilimleri Fakültesi işbirliği ile Adana’da ikinci kez “Bocce Spor Turnuvası” düzenlendi. 12 takımın katıldığı turnuvada ilk 3’e giren takımlara kupa verildi.

Adana Seyhan Kent Konseyi Genç Yaşlılar Meclisi ile Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri ile Bocce Spor Turnuvası düzenlendi.

Katılıma STK lar dan KADER Zuhal Özbelli ,Seyhan Engeli Meclisi Başkanı Eyüp Sepici ,Gemsan Gülşen Doğan Dünya Sakatlar Dernek Başkanı Halis Kassap Gelecek Partisi Çukurova İlçe Başkanı Hakan Akın ayrıca özel sektörden katılımcılar. Bocce Turnuvasında hazır bulundular.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Haberin Sonu İmtiyaz Sahibi Abit Taşcılar
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Haberin Sonu İmtiyaz Sahibi Abit Taşcılar
Dereceye giren takımlara kupaları da törenle verildi.

Seyhan Belediyesi Bahçeşehir Spor Kompleksinde Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında “Bocce Spor Turnuvası” Düzenlendi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Turnuvanın açılışında konuşmasında sporun önemini vurguladı. Konuşmasından sonra Ç.Ü Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Seyhan Kent Konseyi Genç Yaşlı Meclisi Başkanı Prof. Dr. Pervin Bilir, insan yaşamının önemli bir evresi olan yaşlılık dönemine dikkat çekmek için Yaşlılar Haftası” olarak kutlandığını söyledi.

Seyhan Kent Konseyi Genç-Yaşlı Meclisi olarak Dünya’da Yaşlı Dostu Kent oluşturmanın adımlarını atarak birçok proje planladıklarını, bunlardan birinin de “Bocce Spor Turnuvası olduğunu belirten Prof. Dr. Pervin Bilir şöyle konuştu:

BOCCE OYUNU

Adamamızda Seyhan Kent Konseyi Genç-Yaşlı Meclisi olarak Dünya'da Yaşlı Dostu Kent oluşturmanın adımlarını atarak bir çok proje planlamaktayız. Bu anlamlı günde,  Bocce Turnuvasını Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile birlikte organize ettik.

Bilim ve teknolojik gelişmeler insanın yaşam süresini uzatmış, yaşlılık dönemi de bu gelişmelere paralel olarak artış göstermiştir. Dünyada bugün her sekiz kişiden biri yaşlılık evresinde ve 2050 yılında, Dünya nüfusunun yüzde 22’sinin yaşlılar olacağı tahmin ediliyor. Bu durum; küresel yaşlanma “demografik dönüşüm” süreci olarak ifade edilmektedir.

Adamamızda Seyhan Kent Konseyi Genç-Yaşlı Meclisi olarak Dünya’da Yaşlı Dostu Kent oluşturmanın adımlarını atarak bir çok proje planlamaktayız. Bu anlamlı günde,  Bocce Turnuvasını Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile birlikte organize ettik.

Yaşlılık evresinde, fiziksel aktivitenin sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmenin formüllerinden biri olduğu yapılan çalışmalar göstermektedir. Genç-Yaşlı Meclisi olarak bu farkındalığı artırmak amacı ile yaptığımız bu organizasyona destek ve emek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz”

https://youtu.be/NIfvxcdnR2M

Turnuvada ilk 3’e giren takımlara kupaları Genç Yaşlı Meclisi Başkanı Prof. Dr. Pervin Bilir Birinci olan Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya’ya Kupa verildi .

GESAM BAŞKANU GÜLŞEN DOĞAN VE GELECEK PARTİSİ ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI HAKAN AKIN HABERİNSONU İMTİYAZ SAHİBİ ABİT TAŞCILAR
GESAM BAŞKANI GÜLŞEN DOĞAN VE GELECEK PARTİSİ ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI HAKAN AKIN HABERİNSONU İMTİYAZ SAHİBİ ABİT TAŞCILAR

İkincilik Ödülünü Kupayı Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya ,Üçüncülük Kupasını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile Karakaya tarafından verildi

Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, tarafından Tüm katılımcılara madalyaları verildi. Seyhan Kent Konseyi Genç Yaşlılar Meclisi,  turnuvanın geleneksel hale getirildiği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir