Soner Çetin'in yükselişi sürüyorSoner Çetin'in yükselişi sürüyor
Soner Çetin ’in yükselişi sürüyor

Avrasya Araştırma Şirketi çalışması, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ’in oy oranını 2020 yılında yüzde 67.4’e yükselttiğini ortaya koydu.

Avrasya Araştırma Şirketi Türkiye genelinde ilk kez gerçekleştirdiği 2020 Seçim Simülasyonunu yayımladı. Araştırma sonucunda Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin , oy oranını yüzde 67.4’e yükselterek Türkiye’de bu alanda üçüncü sırada yer aldı. Araştırma sonuçları CHP’li  Beylikdüzü Belediye Başkanı M. Murat Çalık’ı, yüzde 69.5 ile birinci, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın yüzde 68.7 ile ikinci sırada bulunduğunu ortaya koydu.

Çukurova Belediye Başkanı seçilen Soner Çetin, 2020 yılında yaptığı çalışmalar ile oy oranını oldukça artırmış görünüyor. Pandemi döneminin beraberinde getirdiği sıkıntılara karşın yatırımlarına devam eden Soner Çetin’in gösterdiği başarı böylece araştırma sonuçlarına da yansımış oluyor. SONER ÇETİN TEŞEKKÜR ETTİ Avrasya Araştırma Şirketinin araştırma sonuçlarını değerlendiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova halkının kendisine gösterdiği ilgi ve verdiği desteğe teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, “Yapılan her araştırmada beni kürsüye çıkaran, 8 kez Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olarak gören hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Çukurovalıların kendisine verdiği desteğin omuzlarındaki sorumluluğu artırdığını belirten Başkan Soner Çetin, “Hiçbir ayrım gözetmeden toplumun tüm kesimlerine eşit ve adaletli hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. BİRÇOK KRİTER GÖZETİLDİ Arama motorları, sosyal medya siteleri ve haber sitelerinin taranması sonucu elde edilen veriler ile son 1 yılda yapılan 22 güvenilir anketin verilerinin baz alındığı araştırmada, partilerin 30 büyükşehir, büyükşehirlerdeki ilçe belediyeleri ile Türkiye geneli oy oranları belirlendi.
Soner Çetin’in yükselişi sürüyor
HER ARAŞTIRMA SONER ÇETİN DİYOR

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 59 oy oranı ile ikinci kez Çukurova Belediye Başkanı seçilen Soner Çetin , 2020 yılında yaptığı çalışmalar ile oy oranını oldukça artırmış görünüyor. Pandemi döneminin beraberinde getirdiği sıkıntılara karşın yatırımlarına devam eden Soner Çetin’in gösterdiği başarı böylece araştırma sonuçlarına da yansımış oluyor.

SONER ÇETİN TEŞEKKÜR ETTİ

Avrasya Araştırma Şirketinin araştırma sonuçlarını değerlendiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova halkının kendisine gösterdiği ilgi ve verdiği desteğe teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, “Yapılan her araştırmada beni kürsüye çıkaran, 8 kez Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olarak gören hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Çukurovalıların kendisine verdiği desteğin omuzlarındaki sorumluluğu artırdığını belirten Başkan Soner Çetin, “Hiçbir ayrım gözetmeden toplumun tüm kesimlerine eşit ve adaletli hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

BİRÇOK KRİTER GÖZETİLDİ

Arama motorları, sosyal medya siteleri ve haber sitelerinin taranması sonucu elde edilen veriler ile son 1 yılda yapılan 22 güvenilir anketin verilerinin baz alındığı araştırmada, partilerin 30 büyükşehir, büyükşehirlerdeki ilçe belediyeleri ile Türkiye geneli oy oranları belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir