ERBAKAN, ADANA İLÇE BAŞKANLARI İLE ZOOM ÜZERİNDEN GÖRÜŞTÜPandemi koşullarında getirilen kısıtlamalara rağmen Yeniden Refah Partisi teşkilatları tüm imkanları ile çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam Adana ve Antalya ilçe başkanları ile zoom üzerinde görüşen Erbakan, “Milletimizin maddi ve manevi kalkınması için yola çıktık. Biz iktidara talibiz. Bunun için çalışıyoruz. Ülkenin imarı için çalışıyoruz.

ERBAKAN, Adana İlçe Başkanları İle Zoom Üzerinden Görüştü

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin Adana il ve ilçe başkanları ile zoom üzerinden görüşerek teşkilatlar hakkında bilgi aldı.

Pandemi koşullarında getirilen kısıtlamalara rağmen Yeniden Refah Partisi teşkilatları tüm imkanları ile çalışmalarını sürdürüyor.
Dün akşam Adana ve Antalya ilçe başkanları ile zoom üzerinde görüşen Erbakan, “Milletimizin maddi ve manevi kalkınması için yola çıktık. Biz iktidara talibiz. Bunun için çalışıyoruz. Ülkenin imarı için çalışıyoruz.

İslam aleminin menfaatine olacak şekilde

Biz, ‘mevcut iktidar gitsin de ne olursa olsun’ anlayışıyla değil, ‘bu milletin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün’ anlayışıyla siyaset yapıyoruz. Zoom Üzerinden Görüştü

Yapılan hizmetlere teşekkür etmek, Milli Görüş’ün geleneklerinden bir tanesidir. Buna rağmen elbette ki eksik gördüklerimizi tamamlamak için geliyoruz. Yapılan yanlışları milletimizin, İslam aleminin menfaatine olacak şekilde düzeltmek için geliyoruz.”

parti başkanları

Dünya olarak zor günlerde geçiyoruz. Egemen güçler dünya üzerinden ve ülkemiz üzerinde çeşitli oyunlar oynamaktadır. Biz bunları bozmak için çalışacağız. Bunun için Türkiye’nin her tarafında girilmedik yer kalmayacak şekilde çabalayacağız.” Dedi.

One thought on “ERBAKAN,Adana İlçe Başkanları İle Zoom Üzerinden Görüştü”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir