İYİ PARTİ'de Toplantı yapıldı.İYİ PARTİ'de Toplantı yapıldı.

İYİ PARTİ’de Toplantı yapıldı.

Boyvadaoğlu:  “Emin adımlarla ilerliyoruz”

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı Merkez Disiplin Kurulu Bölge toplantısının Adana’da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ve üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini söyledi.

Boyvadaoğlu, “Partimizin amaçlarını gerçekleştirmek için yapmamız gereken şey, birlik, beraberlik içinde çalışmak olacaktır. Bu çalışma şekli parti organlarının düzenli bir sekronizasyon ve disipliniyle mümkündür” dedi.

İYİ PARTİ'de Toplantı yapıldı.
İYİ PARTİ’de Toplantı yapıldı.

Parti disiplini, parti üyelerinin, partinin genel siyasi öğretisine ve hareket tarzına uygun davranmaları gerektiğine dikkat çeken Göktürk Boyvadaoğlu şunları söyledi. “Parti içerisinde en azından aykırı hareket etmemeleri zorunluluğunu bünyesinde barındırmaktadır. Bizler, Genel Başkanımızın bütün emeklerini göz önünde bulundurarak, iç işleyişimizde disiplin kurallarını kanuna ve tüzüğe uygun olarak  uygulamalıyız”dedi.

Boyvadaoğlu açıklamasının devamında şöyle konuştu, “Tüm teşkilatlarımızın gece gündüz hiç durmadan özveriyle çalışmalarına ve emeklerine, kim zarar verirse disiplin kurulumuz tarafından bir an önce gereğinin yapılması lazım.  Bu sempozyumda Merkez Disiplin Kurulumuz bu konularla ilgili bizleri aydınlatmıştır. Sorularımıza cevap vererek bizlerin bazı konularda aydınlanmamıza yardımcı olmuşlardır. Kendilerine teşekkür ederim. Pandeminin yaşattığı tüm zorluklara rağmen toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Çukurova Belediyesinde  gerçekleşen toplantıya, Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Gaziantep ve Kahraman Maraş İl Başkan ve yöneticilerinin yanı disiplin kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Ethem Baykal ve Merkez disiplin Kurulu Üyeleri Baha Cankut Sarıtaş, Batuhan Yılmaz, Furkan Kamalak, Süleyman Çetin, Mehmet Şerif Avcı, Zeynep Şeyda Irmak, Öncül Kazancı ve Akın Uyar, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Koları ve Gençlik Kolları katıldı.

Hakan AKIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir