Yusuf Kanlı ve Menderes Kutlu’dan kampanyaya 200 bin TL destekYusuf Kanlı ve Menderes Kutlu’dan kampanyaya 200 bin TL destek

Yusuf Kanlı ve Menderes Kutlu’dan kampanyaya 200 bin TL destek

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve koordinasyonuyla Adana 1954 Futbol Kulübü Başkanı Menderes Kutlu, deprem yaralarının sarılması için başlatılan “Türkiye Tek Yürek” kampanyasına 200 bin lira katkı sağladılar.

Yusuf Kanlı:

“Büyük bir acı yaşıyoruz ve bu acıyı ancak paylaşarak azaltabiliriz. Adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya; tek bilek tek yüreğiz. Biz büyük Türkiye’yiz. O nedenle yaramızı en başta biz sarmak zorundayız ve Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla bütün bir millet olarak sarmaya devam edeceğiz.

“Tek bilek tek yüreğiz, biz büyük Türkiye’yiz!”

Yusuf Kanlı ve Menderes Kutlu’dan kampanyaya 200 bin TL destek

NOVACELLAJANS-ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve koordinasyonuyla Adana 1954 Futbol Kulübü Başkanı Menderes Kutlu depremin yaralarının sarılması için başlatılan kampanyaya 200 bin lira katkı sağladılar.

Devletimiz seferber oldu

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen asrın felaketi olarak kabul edilen iki büyük depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Devletin tüm kurumlarının ilk andan itibaren seferber olduğu arama-kurtarma, enkaz kaldırma ve depremzedeleri barındırma çalışmalarında AFAD koordinasyonunda sivil toplum örgütleri de imkânları nispetinde katkı sunuyor.

Devlet Bahçeli harekete geçirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla tüm parti teşkilatları, Ülkü Ocakları ve MHP’li belediyeler de 6 Şubattan bu tarafa ayni ve nakdi yardımlara devam ederken, Ülkü Ocakları’na mensup bin 200 genç gece-gündüz arama-kurtarma çalışmalarında aktif olarak görev aldı.

Yusuf Kanlı ve Adana 1954 FK…

Depremin en çok etkilediği on ilden biri olan Adana’da ise MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı koordinasyonunda çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu arada, televizyon ve radyoların ortak canlı yayınla “Türkiye Tek Yürek” temasıyla başlatılan kampanyaya Adana’dan önemli destekler verildi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın bizzat kendisinin verdiği desteğin yanında ayrıca gerçekleştirdiği organizasyona, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede mücadele eden Adana 1954 FK de katıldı. Organizasyon sonucu dün geceki kampanyaya 200 bin Lira destek sağlandı.

“Adımız bir, anımız bir, acımız bir…”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Büyük bir acı yaşıyoruz ve bu acıyı ancak paylaşarak azaltabiliriz. Adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya; tek bilek tek yüreğiz. Biz büyük Türkiye’yiz. O nedenle yaramızı en başta biz sarmak zorundayız ve Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla bütün bir millet olarak sarmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Devletimizin hizmetindeyiz”

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu da “Büyük bir afet yaşadık. Yardımlaşma zamanı dedik. Şimdiye kadar iki TIR yardım sevkiyatı yaptık. Tesislerimizi depremzedelere açtık. Sayın Yusuf Kanlı’nın organizasyonuyla Türkiye Tek Yürek kampanyasına destek verdik. Halkın takımı Adana 1954 FK, Adana’nın bağrından çıkan bir değerdir. Devletimizin, milletimizin hizmetinde olmaktan gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir