“Bizler Akpartiinin neferleriyiz” diyen Necim Tantik“Bizler Akpartiinin neferleriyiz” diyen Necim Tantik

AK PARTİ

 Necim Tantik’ten Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil’e hayırlı olsun ve destek ziyareti…

      Ak Parti Önceki dönem Yüreğir Belediye Meclis üyesi ve Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı için genel merkeze çağrılan isimlerden birisi olan Necim Tantik , 50 kişilik bir heyetle Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine atanan Necip Fazıl Cengil’e hayırlı olsun ve destek ziyaretinde bulundu.

       “Bizler Akpartiinin neferleriyiz” diyen Necim Tantik
“Bizler Akpartiinin neferleriyiz” diyen Necim Tantik

       “Bizler Ak Partiinin neferleriyiz” diyen Necim Tantik; ”Ülkemizin bekası noktasında çok önemli süreçler yaşıyoruz. 2023’e giden yolda gerek partimiz içerisinde, gerekse toplumsal noktada birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz.  Ak Partimiz bir erdemliler hareketi ve toplumsal bir millet koalisyonudur. Partimizin tüm kademeleri olarak bayrağı devralan tüm yöneticilerimize daima destek olacağız. Bu noktada elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” dedi.      

Önceki dönem Yüreğir Belediye Meclis üyesi ve Akparti Yüreğir İlçe Başkanlığı için genel merkeze çağrılan isimlerden birisi olan Necim Tantik,
Yüreğir Belediye Meclis üyesi ve Akparti Yüreğir İlçe Başkanlığı için genel merkeze çağrılan isimlerden birisi olan Necim Tantik,

Görevi devralan Necip Fazıl Cengil’e hayırlı olsun diyen Necim Tantik; “Sayın Başkanımızı çalışkanlığı, dürüstlüğü ve vatanseverliği ile tanıyoruz. Partimize ve ilçemize önemli katma değerler kazandıracağı noktasında hiç bir şüphemiz yok. Genç ve dinamik bir İl Başkanı olan Sayın Mehmet Ay’ın öncülüğünde, Genel Başkan yardımcılarımız Sn. Ömer Çelik ve Sn.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir