Netlon Bir Dünya Markası

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği (İDDMİB) nin, gerçekleştirdiği 8,4 milyar dolarlık ihracata katkı sağlayan başarılı ihracatçıları ödüllendirdi.

Döküm ve Emaye Mutfak Eşyası Kategorisinde, İhracatın Metalik Yıldızları Türkiye 2.si NETLON oldu.

Serhat Akgün, “Hedefimiz 1. Olmak”

ADANA / UHA  – NETLON Firma sahibi Serhat Akgün, “Türkiye 2.si olmaktan gurur duyduk. Bu gururu bizlere yaşatan destekçilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu ödül bizim çalışma azmimizi daha da kuvvetlendirdi. Önemli olan ülkemize döviz girdisi sağlama. Biz de üzerimize düşen görevi artırarak yerine getireceğiz.Bir sonraki sene ihracatta Türkiye 1.si olmayı hedefliyoruz. Bu da daha fazla üretim yapmamız anlamına geliyor. Bunu başaracak alt yapıya sahibiz” dedi.

“Üretimimiz Artıracağız”

Başarılı iş adamı Serhat Akgün, bu hafta Tüyap’ta düzenlenen Zuchex fuarına da katıldıklarını belirterek, verimli bir fuar geçirdiklerini belirtti. Özellikle yabancı müşterilerin ağırlıklı olduğuna vurgu yapan iş adamı  Akgün, Türkiye’nin ihracatta yükselmekte olduğunu ve önümüzdeki yıllarda daha da yükseleceğini ifade ederek, “İhracat yapan her söktör üzerine düşeni yapmalıdır. Bu sayede Ülkemiz ekonomi refaha kavuşacaktır. Üretimimizi ne kadar çok artırırsak ihraçatımızı da o kadar artırırız” şeklinde konuştu

“Patent Alan Tek Firmayız”

 NETLON Firma sahibi ve iş adamı Serhat Akgün, Yüksek miktarda siparişleri kısa zaman zarfında gerçekleştirmeye elverişli modern tesislerimiz ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yüzlerce noktaya NETLON ve NETÇELİK markasıyla ürünlerin ulaştırıldığını söyledi. İş adamı  Akgün, “Şirketimiz sektöründe yeniliklere önem vererek geliştirdiği pratik kapak düdüklü tencere modeline uluslararası patent alan tek firma olduğununun altını çizdi. Şirketimizin onlarca tasarım tescil, faydalı model, marka tescil belgelerine sahip olmakla beraber, CE belgesi, imalat yeterlilik ve kapasite raporlarına da sahibiz” dedi.

BENZER HABER

Netlon Bir Dünya Markası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir