VALİ DEMİRTAŞ MİNİK ÖĞRENCİLERE YEMEK İKRAM ETTİ

ABONE OL
26 Ekim 2019 21:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA(HABERİN SONU)Vali Mahmut Demirtaş, Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında Yüreğir Güney Adana Aşevinden anaokullarına temin edilmeye başlanan öğle yemeği faaliyetini yerinde incelemek amacıyla Yüreğir Hatice Hatun Anaokulunu ziyaret etti. 342 anaokulu öğrencisine verilen öğle yemeği hizmeti hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, “Güney Adana bölgesinin sosyo-ekonomik ve kültürel kalkınması amacıyla uygulamaya başladığımız Güney Adana Kalkınma Programı’mız vesilesiyle yine güzel bir etkinlikte hep birlikteyiz.” dedi. Proje kapsamında haftanın beş günü öğlen saatlerinde 1 öğün olarak sıcak yemek dağıtımı yapıldığı bilgisini veren Vali Demirtaş, “Bununla birlikte minik öğrencilerimize meyve suyu ya da ayran ve yanında mevsim meyvesi verilmektedir. 

Bizler çocuklarımızın eşit imkânlara sahip olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Toplumumuzun tüm kesimini kucaklayacak projeleri hayata geçirme gayesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Vali Demirtaş, açıklamalarının ardından miniklerle sohbet ederek öğle yemeği ikramında bulundu.

HABER UĞURTAN TEMUR


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.