Pop sanatçısı Gökhan Akar Depremzedelerin yanında

Pop sanatçısı Gökhan Akar  ve  gönüllü grubu ile  depremin ilk günlerinde depremzedelere yardım eli uzatarak destek vermeye devam ediyorlar.

Gökhan Akar depremde zarar gören çocukları ve gençleri bir araya getirerek moral gecesi düzenliyor. Çocuklara ve gençlere  moral veriyorlar.

Akar ve gönüllü ekibi ile deprem bölgesi Hatay’ın en ücra köşesindeki köylerdeki depremzede çocukları ve gençlerle buluşarak moral veriyorlar

Pop sanatçısı Gökhan Akar ve ekibi çocukların yüzlerini boyuyorlar kurdukları sahnede çocukları ve gençleri kurdukları sahneye çıkararak birlikte şarkılar söylüyorlar akşamları ateş etrafında söyleşilerle moral motivasyonu gerçekleştiriyorlar.

Akar’ın  Gönüllü arkadaşlarının  getirdikleri hediyeleri , ikramlıkları çocuklara ve gençlere vererek mutlu olmalarını sağlıyorlar.

Pop Sanatçısı Gökhan Akar deprem bölgesindeki çocuk ve gençlerin daha iyi motive olmaları içinde psikolojik destek sağlamaya çalışarak daha iyi hissetmelerini için uğraş vermekteler.

Gökhan Akar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Gökhan Akar şarkıları ve albümleri

Gökhan Akar, özel hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yurt dışında eğitim gören Gökhan Akar, müzik çalışmalarına da burada devam etti. Türkiye’ye döndükten sonra albümler çıkaran Gökhan Akar, müzik hayatına devam ediyor.

Gökhan Akar, 10 Ağustos’ta İzmir’de dünyaya geldi ve müzikle iç içe büyüdü. 6 yaşında piyano çalmaya başladı ve müzik eğitimine devam ederken babasının orkestrasında müzisyen ve solist olarak sahne aldı.

Gökhan Akar, konservatuvarda öğrenciyken kurduğu özel dershanede bir süre müzik eğitimi verdi ve sahne çalışmalarına devam etti.

İlkokul sıralarında yazmaya başladığı şarkılar ve şarkı yazarlığı konservatuvar yıllarında gelişerek devam etti.

Master eğitiminden sonra bir süre Amerika‘ da Los Angeles ve New York ta yaşadı burada da eğitimine ve müzik çalışmalarına devam etti.

Türkiye ye döndükten sonra popüler sanatçıların albümlerinde şarkıları yer almaya başladı. 2012 yılında sözü ve müziğini yazdığı Felsefe single albümüyle müzikseverlere “merhaba” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir