Prf..Dr. Nazan KolumanPrf..Dr. Nazan Koluman

1989 yılından bu yana Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Nazan Koluman, Bölüm Başkanı seçildi.

Bölümün ilk kadın Başkanı seçilen Prof. Dr. Nazan Koluman, Tarımsal Bilimler, Ziraat, Zootekni ve Hayvan Besleme, Zootekni, Küçükbaş Hayvan Refahı, Davranış ve Etik gibi alanlarda araştırmalarıyla tanınıyor. Keçi Yetiştiriciliği, Koyun Yetiştiriciliği, Organik Hayvancılık gibi yayınlanmış kitapları da bulunan ÇÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazan Koluman, Bölüm Başkanı seçilmesiyle birlikte, sosyal medya hesabından da paylaşımlarda bulundu.

Prof. Dr. Koluman, “1989 yılından bu yana görev yaptığım Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’ne tüm hocalarımızın takdiri ile başkan olarak seçildim. Bölümün ilk kadın başkanı olarak destek veren bölüm hocalarımıza, bir önceki başkanımız Sayın Prof. Dr. G. Tamer Kayaalp’e, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Salih Kafkas ve ekibine çok teşekkür ederim. Birlikte güzel ve başarılı bir dönem geçirmek dileğiyle. Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” paylaşımıyla, teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir