CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA VE FIRINCILARA BAYRAM ZİYARETİ
Ceyhan Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü ekipleri Ceyhan’ın mahalle muhtarlarını ve fırıncılara bayram ziyaretinde bulundu. Ekipler ziyaretleri sırasında muhtarlara ve fırıncılara cerrahi maske, el dezenfektanı ve kâğıt sabun hediye etti.
Ceyhan Belediyesi salgın nedeni ile aldığı önlemleri arttırarak devam ettirirken bir yandan da vatandaşın kişisel önlemlerine destek olmak amacıyla maske dağıtımına devam ediyor. Muhtarlık İşleri ve Kültür Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde salgın süresince iş yükü artan mahalle muhtarlarını ve fırıncıları unutmadı. Hem özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etmek hem de bayramlaşmak için muhtarlıkları ve fırınları ziyaret eden ekipler Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in selamını da ilettiler.

Ziyaretleri için Ceyhan Belediyesi ekiplerine teşekkür eden muhtarlar ve fırıncılar ayrıca salgın boyunca işyerlerini ve ilçenin işlek caddelerini dezenfekte eden, gece gündüz demeden saha da ekipleriyle birlikte çalışan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür ettiler.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11145 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8832 kez okundu
3
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
4898 kez okundu
4
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4771 kez okundu
5
Türk Hristiyan Birliği Kiliseleri Tapu Destekli Kefalet Senediyle Yeni Finans Dönemi Başlattı
4730 kez okundu