CEYHAN BELEDİYESİ BAYRAM COŞKUSUNU SOKAKLARA TAŞIDI
Ceyhan Belediyesi ‘nin Ramazan Bayramı için özel olarak süslenmiş otobüsü Ceyhan’ın sokaklarını dolaşıp müzik yayını yaptı, bayram coşkusu sokaklara taşındı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem korona virüs salgını önlemleri nedeniyle geleneksel şekilde kutlanamayan Ramazan Bayramı’na renk katmak ve özellikle çocuklar bayram coşkusunu yaşatmak için farklı bir yöntem uyguladı. Bayram için özel olarak giydirilmiş üstü açık bir otobüs Ceyhan’ın tüm caddelerinde ve sokaklarında gezerek müzik yayını yaptı. Ceyhanlılara eğlenceli anlar yaşattı.
Eğlence Bayram Boyunca Devam Edecek
İlçe halkının bayramını kutlayan Hülya Erdem; “ Maalesef artık bayramlar bizim çocukluğumuzdaki gibi ev ev dolaşıp şeker toplayarak, akrabaların elini öpüp harçlık alarak, sokaklarda oyun oynayarak kutlanamıyor. Şartlar evlerden çıkmadan, sevdiklerimizden uzak bayram kutlamayı gerektirse de her koşulda bayram sevincini yaşamak, eğlenceli çocukluk hatıraları biriktirmek çocuklarımızın hakkı. Bu nedenle evlerinden çıkmadan onları nasıl neşelendirebiliriz diye düşünerek bir bayram otobüsü süsledik. Otobüsümüz sokak sokak dolaşıp müzik yayını yapıyor. Bu etkinliğimiz bayram süresince devam edecek. Tüm hemşehrilerime eğlenceli, neşeli bir bayram diliyorum” ifadelerini kullandı.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
17980 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
14414 kez okundu
3
İZMİR’DE YILLARIN SABRI SANATA DÖNÜŞTÜ
12594 kez okundu
4
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
12101 kez okundu
5
Trabzon Sanatevi’ne Dokunma! Tarih ve Sanat Susturulamaz
11708 kez okundu