#Konya’da vakalar hiç olmadığı kadar arttı: Tüm hastaneler #pandemi hastanesi ilan edildi
Yeni normalleşme süreci öncesinde günlük vaka sayısının 5 ila 8 arasında seyrettiği Konya’da son dönemde vaka sayıları katlanarak arttı.
Konya’da son bir hafta içinde koronavirüs vaka sayısının ortalama günlük 100’ün üzerine çıktığı öğrenildi.
Habertürk’ten Zafer Samancı’nın haberine göre, 1 hafta içinde koronavirüs vaka sayısının kademeli olarak hızla yükselişe geçmesinin ardından yetkililer, Konya’nın pandemi hastanesi olan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ardından Beyhekim Devlet Hastanesi’ni de pandemi hastanesi olarak ilan etti.
Buranın da kısa sürede tamamen dolması ile birlikte Konya’daki tüm hastaneler pandemi hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Konya’daki hastanelerin şu an doluluk aşamasında olduğu durumun detaylı bir rapor halinde Sağlık Bakanlığı’na iletildiği öğrenildi.

1
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
3326 kez okundu
2
Orgazm nedir? Orgazm nasıl olur?
3262 kez okundu
3
Beyne Pıhtı Atması Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Tedavisi
3208 kez okundu
4
Etiyopya’da UNICEF Destekli Aşı Kampanyası
2684 kez okundu
5
Pembe Kurdele Etkinliği: Erken Tanı Hayat Kurtarır!
2216 kez okundu