CHP’li Banu Özdemir’e çirkin saldırı
CHP’li Banu Özdemir, bir kez daha sosyal medyada çirkin saldırıların hedefi oldu.
Eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, İzmir’de merkezi sistemin frekansına müdahale edilerek camilerden Çav Bella marşının çalınmasının videosunu paylaştığı için “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçundan tutuklanmıştı ve kısa bir süre önce de tahliye edilmişti.
Paylaşımları nedeniyle ülke gündemine oturan Özdemir, AKP’lilerin hedefi haline gelmişti. Özdemir, dün sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlarla kendisine ve ailesine hakaret ve küfür edip tehditler savuran bazı kişileri ifşa etti.


Özdemir yaptığı paylaşımlarda, “Birkaç örnekle hepsine duyurum olsun İftira, tehdit ve tüm hakaretlere karşı hukuki süreci başlattım. Hayatı boyunca onur ve şerefiyle yaşamını sürdürmüş 9 ay beni karnında taşıyan anneme 9000 gün yaşatanları da, çanak tutanları da affetmiyorum. Hepinizle hukuk önünde hesaplaşacağız.” ifadelerini kullandı.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11939 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8976 kez okundu
3
ANKARA’DA NEFES KESEN REHİNE KRİZİ: 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILDI
6332 kez okundu
4
Veteriner Hekimlerden Bakanlığa ‘KAREKOD’ ÇAĞRISI: “Biz Ceza DEĞİL, Gerçek Denetim İstiyoruz!”
5357 kez okundu
5
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
5226 kez okundu