Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda 3-7 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ile ilgili yapılan hazırlık çalışmalarında gelinen aşama detayları ile ele alındı.
Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Demirtaş’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile ilgili yetkililer katıldı.
Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Demirtaş, Adana’nın “marka kent” istikametinde attığı en önemli adımlardan olan Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı’nın en güzel şekilde geçmesi için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını dile getirdi.
Fuar, festival ve karnaval gibi etkinliklerin farklı kesimleri bir araya getirerek birlik ve beraberliği güçlendirici bir etkisi olduğuna değinen Vali Demirtaş, bu gerçekten hareketle bu kapsamdaki tüm çalışmalara desteklerini sürdüreceklerini ve karnavalı her yıl çok daha ileriye taşımanın gayretinde olacaklarını ifade etti.
Yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

1
Şeyma Karateke, Adana Sarıçam’da düzenlenen 3. Geleneksel Zeytindalı Kültür ve Sanat Şöleni’nde dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
16447 kez okundu
2
Ferdi Tayfur’un Unutulmaz Eseri “Yas mı Var”ı Ali Turaç Yeniden Seslendirdi
7188 kez okundu
3
Karadeniz’in Gururu Sanatçılar Ege’de!
7134 kez okundu
4
Adana’da Suzan Şeyma Karateke Rüzgârı: Sahne Enerjisiyle Büyüledi!
5840 kez okundu
5
Canlı Yayında Gözyaşları Sel Oldu! Göksunlu Ozan Halis Bey Sazı Eline Aldı, Stüdyo Buz Kesti!
5803 kez okundu
[…] belediye başkanları ve Ali Haydar Bozkurt da, Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Portakal Çiçeği […]