LÖSEV’Lİ İYİLEŞEN GENÇLER MEDENİYETLER ŞEHRİ HATAY’DA BİRARAYA GELDİ
LÖSEV Vakfı Hatay’da 30 Ağustos Zafer Bayramı için etkinlik organize etti. Etkinlik kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından vakfa kayıtlı 30 LÖSEV Kahramanı çocuk Zafer Bayramı için Hatay’ı ziyaret etti.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak için 30 LÖSEV Kahramanı çocuk ile tarih boyunca çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan Hatay’ı ziyaret etti. Çocuklar üç gün boyunca Hatay’ın tarihi mekanlarını ziyaret ederek bilgi sahibi oldular.
Etkinlik kapsamında çocuklara Doç. Dr. Olcay Özkaya tarafından Hatay’ın tarihi ile ilgili bilgi içeren eğitim verildi.
Çocuk ve yetişkin tüm kanser hastalarına destek
LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip olup kırmızı et almakta zorlanan aileler. Özellikle Lösemi hastalarına kırmızı et ağırlıklı beslenmesi önerilmektedir. Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı.
Sunduğu ücretsiz tedavi, kolej seviyesinde eğitim, ayni ve nakdi yardımları dışında LÖSEV bugün sayıları 65 bine yakın kayıtlı hastasına sosyal ve kültürel destek de vermeye devam ediyor.
Siz de kanser hastalığı ile mücadele ediyorsanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve bu mücadelenizi LÖSEV ile kol kola güvenle tamamlayabilirsiniz. Unutmayın kanser de yoksulluk da kimsenin kaderi değildir ve LÖSEV kanseri tamamen silene kadar hiç durmadan hiç yorulmadan çalışmaya devam edecektir.
1
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
3328 kez okundu
2
Orgazm nedir? Orgazm nasıl olur?
3262 kez okundu
3
Beyne Pıhtı Atması Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Tedavisi
3208 kez okundu
4
Etiyopya’da UNICEF Destekli Aşı Kampanyası
2685 kez okundu
5
Pembe Kurdele Etkinliği: Erken Tanı Hayat Kurtarır!
2216 kez okundu