UDÜMED & NOVACELL AKANS/ADANA – Adana siyasetinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Yargı, göreve geldiği kısa süre içerisinde yürüttüğü aktif saha çalışmalarıyla partinin gençlik yapılanmasına yeni bir ivme kazandırdı.
Bu kapsamda, Önceki dönem İyi Parti Adana Gençlik Kolları Başkanı Furkan Koçaklı ve yardımcılarının AK Parti Seyhan teşkilatına katılması, parti içinde büyük bir memnuniyetle karşılandı.
AK Parti Adana İl Binası’nda düzenlenen törene; AK Parti Adana İl Başkanı Yusuf Özdemir, Seyhan İlçe Başkanı, Gençlik Kolları yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Katılım töreninde, yeni üyelere AK Parti rozetleri takdim edildi.

Adana’da Gençlik Hareketi: Furkan Koçaklı ve Ekibi AK Parti’de
Törende konuşan AK Parti Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Yargı, gençlerin partinin geleceğinde kilit bir rol oynadığını vurguladı:
“Bizim hedefimiz Adana’da gençlerin sesi olmak, ortak bir hedef etrafında birleşmek. Bugün aramıza katılan kardeşlerimizle birlikte AK Parti’nin gençlik teşkilatını daha güçlü, daha üretken bir hale getireceğiz.”
Yeni katılan üyeler ise, AK Parti’nin gençlere verdiği değerin kendilerini etkilediğini belirterek, “Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandılar.

AK Parti Seyhan Gençlik Kolları’nda Tarihi Katılım – Gençlikte Yeni Dönem Başlıyor
Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, bu katılımın ardından Seyhan’da gençlere yönelik sosyal projeler ve etkinlikler hayata geçirilecek.
AK Parti Adana İl Teşkilatı’nda ise bu gelişme, “gençlik yapılanmasında önemli bir kazanım” olarak değerlendirildi.

İYİ Parti’den AK Parti’ye Gençlik Dalgası – Adana’da Siyasi Denge Değişiyor
AK Parti Adana İl Başkanı Yusuf Özdemir, uzun süredir bu ölçekte bir katılım yaşanmadığını belirterek, Oğuzhan Yargı’yı tebrik etti ve yeni üyelerine başarılar diledi.
1
Son Parti Lideri Murat Çobanoğlu’na Şok Gözaltı! Soruşturma Başlatıldı
4084 kez okundu
2
KKTC’de Sürpriz Sonuç: Tufan Erhürman, Ersin Tatar’ı Geride Bıraktı
3319 kez okundu
3
Saadet Partisi’nden Adana’da sert çıkış: “Bu şehri bu hale kim getirdi?”
2954 kez okundu
4
İYİ Parti Adana Seyhan İlçe Teşkilatı Güçlü Kadrosuyla Sahada!
2910 kez okundu
5
Doğu Türkistan Milli Ordusu Suriye’de Yeniden Faaliyete Geçti: Mustafa Kızılcan’dan Tarihi Açıklama!
2662 kez okundu