Adana’da Eskrim Heyecanı Yaşandı
Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan ‘Yıldızlar Flöre Federasyon Kupası ve Büyükler Kılıç Türkiye Şampiyonası’ tamamladı.
Çukurova Üniversitesi’nde yer alan Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlen ‘Yıldız Erkekler ve Kızlar Flöre Federasyonu Kupası’ ve ‘Büyük Erkekler ve Kadınlar Kılıç Türkiye Şampiyonası’ kapsamında, Türkiye’nin 10 ilinden, flöre ve kılıç branşlarında yıldız ve büyüklerde toplam 166 eskrimci, yapılan muhteşem organizasyonda Adana’da buluştular.
Müsabakalarda ‘Adıyaman, Ankara, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Muğla ve Samsun’ İllerinden gelen Flöre ve Kılıççılar iki gün boyunca tüm becerilerini kullanarak şampiyonluk mücadelesi verdiler.
Adana Eskrim İl Temsilcisi Atakan Akçay, “Yaptığımız bu organizasyonla Adanalı sporseverlere görsel bir şölen sunmanın heyecanını yaşıyoruz. İki gün boyunca eskrim sporuna gönül verenleri bölgemizde misafir ettik. Akçay, Müsabakaların gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum diyerek başarılı olan sporcuları da tebrik etti.
Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların ödüllerini Adana Eskrim İl Temsilcisi Atakan Akçay ile antrenörler ve hakemler takdim ettiler.
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır ile Spor Şefi Hanifi Altun müsabakaları yakından takip etti.

1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5567 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4954 kez okundu
3
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2223 kez okundu
4
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2177 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
1947 kez okundu