Başkan Akay’dan amatör spora büyük destek
Seyhan’da, amatörlerin yüzü gülmeye devam ediyor
Akay’dan amatörlere iki otobüs jesti
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, amatör spora olan desteği bitmiyor. Başkan Akay’ın talimatıyla Seyhan Belediyespor Kulübü’nün bütçesiyle TEMSA’dan alınacak olan iki otobüs amatör spor kulüplerin deplasman ulaşımlarında kullanılacak.
DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Amatör Spor Kulüplerin, gençliğin iyi noktalara gelmesinde önemli bir misyon üstlendiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, “ Spor kulübümüzün bütçesiyle TEMSA’dan iki otobüs alınması konusunda çalışmalar başlandı. Alınacak otobüsler, kulüplerimizin deplasman ulaşımlarında kullanılacak. Desteğimiz bununla kalmayacak. Tüm imkanlarımızı seferber ederek Adana sporunun daha iyi noktalara gelmesi anlamına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
ERKEK VOLEYBOLCULAR 2.YARIYA GALİBİYET İLE BAŞLADI
Erkekler 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı geçtiğimiz Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği K.Maraş Atçı Gençlikspor karşısında iyi bir oyun sergileyerek müsabakayı 3-0 kazanma başarısı gösterdi.
FUTBOL TAKIMI BERABERE KALDI
Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor , ikinci yarının ilk maçında Denizli Mithatpaşaspor ile 1-1 kaldı. 21 puan ile 4.sırada bulunan Mav-Beyazlılar bu hafta sonu deplasmanda Baklalıspor’un konuğu olacak.
1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5542 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4781 kez okundu
3
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2154 kez okundu
4
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2153 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
1927 kez okundu