Davutoğlu’ndan ittifak mesajı: Biz hazırız
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, ‘ülkenin geleceği ve milletin huzuru için’ tüm partilerle görüşmeye hazır olduklarını söyledi.
Partisinin Sakarya İl Başkanlığı’na giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ile İl Başkanı Ender Serbes ve teşkilat üyeleri karşıladı. Teşkilat binasını gezdikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Davutoğlu, Aralık 2019’da kurulan partisinin kısa sürede 53 ilde teşkilatlanmasını tamamladıklarını söyledi.
Türkiye’de ekonomi de dahil olmak üzere bütün krizlerin başında yönetim krizinin geldiğini belirten Davutoğlu, “Biz Türkiye’nin daralan siyasetinin önünü açmak, var olan tartışmaların ötesinde Türkiye için yeni bir vizyon ortaya koyabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah 15 Haziran’da yeni bir ekonomik programı, vizyonu kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu
AĞUSTOS’TA KONGRELER TAMAMLANACAK
Sakarya ile ilgili projeleri yakından takip ettiklerini belirten Davutoğlu, başbakanlığı döneminde Sakarya’ya verdiği sözlerin yerel medyada hatırlatılmasına ilişkin, aksayan projeleri sürekli takip edeceklerini belirtti.
Bir soru üzerine erken seçim söylemlerine de değinen Davutoğlu, “Bizim için tablo son derece açık. Ne zaman ve hangi şartlarda olursa olsun seçime kendi gücümüzle girmeye kararlıyız. Onun için ağustos ayında kongrelerimizi tamamlamaya kararlıyız” ifadesini kullandı.
‘HER PARTİYLE KONUŞABİLİRİZ’
Siyaset arenasında görülen ittifaklar çerçevesinde Türkiye’deki her partiyle her konuyu konuşabileceklerini ifade eden Davutoğlu, devamında şu ifadelere yer verdi: Türkiye, partilerin birbirleriyle bariyerler, duvarlar oluşturduğu bir siyaseti kaldıramaz. Ülkenin geleceği ve milletimizin huzuru söz konusu ise bir partiyle değil, bütün partilerle görüşmeye hazırız. Bu konuda hiçbir rezervimiz yoktur ve hiçbir siyasi partiye de ön yargılı yaklaşmayız.
1
KKTC’de Sürpriz Sonuç: Tufan Erhürman, Ersin Tatar’ı Geride Bıraktı
2455 kez okundu
2
Doğu Türkistan Milli Ordusu Suriye’de Yeniden Faaliyete Geçti: Mustafa Kızılcan’dan Tarihi Açıklama!
2258 kez okundu
3
Son Parti Lideri Murat Çobanoğlu’na Şok Gözaltı! Soruşturma Başlatıldı
2099 kez okundu
4
CHP’den 81 ilde eşzamanlı açıklama: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’tir”.
2032 kez okundu
5
Öz ve Dağlı’dan Adana Mesajı: “Birlik ve Beraberlikten Asla Taviz Yok”
1729 kez okundu
[…] Beraberinde; Kurucular Kurulu Üyesi Orhan Sucu, İl Yönetiminden Mehmet Yaraş, Nezahat Uçak, Mürüvet Akdoğan, A.Cem Önal ve Aydın Akın ile ÇGC’yi ziyaret eden Yıldırım, “Adana’nın sorunlarını biliyoruz. Bir dosya halinde rapor hazırlıyoruz. Bu sorunlar içerisinde; Gençlik, Kadın ve Tarım konularında hazırladığımız raporu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. […]