Karataş Belediyesi Spor Salonu Açıldı.
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Eski Milli Futbolcu Hasan Şaş ve vatandaşların katılımı ile hazırlıkları Karataş Belediyesince tamamlanan Fitness salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Spora ve sporcuya verdikleri önemi bir kez daha gösteren Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, sporcu kimliği ile ön plana çıkan bir kent yaratacağız dedi.
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ İlçemizde spor alt yapısının ilerleyememesindeki nedenlerin başında gelen tesis sıkıntısını, belediyemizin kısıtlı imkânlarını kullanarak geliştirmek yönünde gayret gösteriyoruz. Öncelikle ilçemizde bulunan Karataş Stadyumunu ve Kapalı Spor Salonunu 15 yıllığına kiraladık. Çalışmaları yakın zamanda tamamlanacak olan tesislerin yanı sıra Tuzla mahallemizde yer alan stadyumun da aktif hale getirilmesi amacı ile çalışmalara başlayarak kiralanması yönünde başvurumuzu gerçekleştirdik. İlçemizdeki gençlerimizin spor yapabilmelerini sağlamak amacı ile Atapark içerisine spor alanları oluşturma çalışmalarımız halen devam etmekte. Kendini spor ile ifade edebilecek bir nesil yetiştirmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalara son olarak ta hazırlıklarını tamamladığımız Fitness salonunu da halkımızın kullanımına açtık.

İlçemizde yetenekli gençlerimizin keşfedilerek sporcu kimliği kazandırılması amacı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fitness salonu inanıyorum ki bağımlılık ile mücadele çalışmaları kapsamında da gençlerimize yönelik olumlu sonuçlar doğuracak ve sağlıklı yaşam amaçlı sporun önemini benimsetecektir. Belediyemizce işletmesi yapılacak olan Spor salonumuzun Karataş’ımıza hayırlı olması ümidi ile nice sporcular yetiştirmesini temenni ediyorum.” dedi.
UMUT IŞIK
1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5535 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
4737 kez okundu
3
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2146 kez okundu
4
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2136 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
1918 kez okundu