Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından geliştirilen çalışan gönüllülüğü alanın tek ve en prestijli ödülleri, ‘Gönülden Ödüller’ 14. Kez 24 Aralık’ta sahiplerini bulacak.Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından geliştirilen çalışan gönüllülüğü alanın tek ve en prestijli ödülleri, ‘Gönülden Ödüller’ 14. Kez 24 Aralık’ta sahiplerini bulacak.

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından geliştirilen çalışan gönüllülüğü alanın tek ve en prestijli ödülleri, ‘Gönülden Ödüller’ 14. Kez 24 Aralık’ta sahiplerini bulacak.

Türkiye’de çalışan gönüllülüğü projelerini teşvik etmek için Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından başarılı program ve projelere verilen Gönülden Ödüller töreni 24 Aralık 2021’de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından, özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana verilen alanın tek ve en prestijli ödülleri, 4 ayrı kategoride verilecek.

Kategoriler:

En Başarılı Gönüllülük Programı (Büyük Ödül)

En Başarılı Gönüllük Projesi

En Yaratıcı Gönüllülük Projesi

En Başarılı e-Gönüllülük Projesi

Ödül töreninin açılış konuşmasını ÖSGD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Ilgaz’ın yapacağı törende sunuculuğu Özlem Gürses üstlenirken, Sn. Bekir Ağırdır “Birey olmak – Yurttaş olmak Bağlamında Gönüllülük” başlıklı konuşmasıyla tüm katılımcılara ilham verecek. 

Bekir Ağırdır’ın konuşması ardından ÖSGD Başkanı Pınar Ilgaz’ın ödül kriterleri ve süreç hakkındaki bilgilendirmesinden sonra ödüller sahiplerine bulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir