Soner Çetin çocuklar gibi şendi
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 1. Adana Çocuk Hakları Festivali’nde çocuklarla sohbet etti, boyama yaptı ve çocuklar gibi şen bir gün geçirdi.
Çukurova Belediyesi, Çukurova Kent Konseyi ve Adana Çocuk Hakları Komitesi’ne üye sivil toplum örgütlerinin birlikte düzenlediği 1. Adana Çocuk Hakları Festivali nkli görüntülere sahne oldu.
Festivale katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları ve okulların Çukurova Belediyesi bahçesine kurduğu stantlar, Başkan Soner Çetin tarafından ziyaret edildi. Başkan Soner Çetin, ziyaretinde çocuklarla sohbet ederek, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bu arada verilen komutları kaydeden ve sonrasında yerine getiren Maccedo adlı robot büyük ilgi gördü. Başkan Soner Çetin görevlilerden robot hakkında bilgi aldıktan sonra bir süre Maccedo’nun dansını izledi.
Ardından çocuklarla birlikte boyama yapan Başkan Soner Çetin’in oldukça keyifli anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmadı. Çocukların gösterilerini de izleyen Başkan Soner Çetin, özel çocukların bulunduğu standı ziyaret etmeyi de ihmal etmedi Başkan Soner Çetin, ziyaretin sonunda festivale katılan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
11823 kez okundu
2
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
8933 kez okundu
3
ANKARA’DA NEFES KESEN REHİNE KRİZİ: 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILDI
6225 kez okundu
4
Veteriner Hekimlerden Bakanlığa ‘KAREKOD’ ÇAĞRISI: “Biz Ceza DEĞİL, Gerçek Denetim İstiyoruz!”
5268 kez okundu
5
Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağı’nda 5 Kadın Çalışan Patili Dostların Umudu Oldu
5170 kez okundu