46,1033
0.13%53,2489
0.3%6.426,44
0,28%13860.59
0,28%
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, pandemi sürecinde belediyelerin yerel basına desteğinin büyük önem taşıdığını belirterek, vatandaşların da günde bir gazete alarak yerel basına destek vermesi çağrısında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’ye yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iade-i ziyarette bulunan Esendemir, yerel basına destek çağrısı Adana’nın her yönden gelişip kalkınması adına yapılacak çalışmalara cemiyet olarak her zaman destek verdiklerini ve kentin sorunlarına sahip çıktıklarını dile getirdi.
Basın sektörünün genel anlamda bir kriz yaşadığını vurgulayan Esendemir, “Cemiyet olarak gittiğimiz her yerde özellikle yerel basına destek verilmesini istiyoruz. Çünkü pandemi sürecinde yerel basın çalışanları büyük sorun yaşıyor. Vatandaşlarımızdan da hangisi olursa olsun ama her gün bir yerel gazete almalarını istiyoruz.” dedi

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi de Türkiye’deki özgür basının tek savunucusunun CHP olduğunu belirterek, CHP’li belediyelerin özellikle yerel basının desteklenmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.
Çelebi, Adana’daki CHP’li belediyelerin olağanüstü bir çaba içerisinde halka hizmet götürdüklerini belirterek, özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin Ceyhan’dan Tufanbeyli’ye ve Pozantı’dan Karataş’a kadar tüm ilçelerde halkı kucaklayıcı hizmetler ürettiğini sözlerine ekledi.
1
Başkan Volkan Karasu: “Bazı Oda Başkanları Rüzgâr Gülü Gibi! Muhalefete Yiğit, İktidara Suskun!”
9225 kez okundu
2
EMADDER Kademeli Emeklilik Düzenlemesinde Son Dakika
8434 kez okundu
3
İNSANA YAKIŞIR YAŞAM HERKESİN HAKKI
4781 kez okundu
4
Vali Mustafa Yavuz: “Fuarlar Üretimi Görünür Kılıyor, İş Birliklerini Artırıyor”
3803 kez okundu
5
Türkiye Ekonomisi İçin Kritik Uyarı: CEO ve Finans Uzmanı Eksikliği, Çin Fonları ile Aşılabilir
3455 kez okundu