ACİL TIP TEKNİSYENLERİ VE PARAMEDİK HAFTASI PASTA KESİLEREK KUTLANDI.ACİL TIP TEKNİSYENLERİ VE PARAMEDİK HAFTASI PASTA KESİLEREK KUTLANDI.

ACİL TIP TEKNİSYENLERİ VE PARAMEDİK HAFTASI PASTA KESİLEREK KUTLANDI.

İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Halil Nacar , Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Adnan ATILGAN, 112 Başhekimi Dr.Nihat Taşdoğan, Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Kirkit, 112 istasyon sorumluları, Komuta Kontrol Merkezi Sorumlusu,Başhekimlikte görev yapan idari sorumlular, Sağlıksen Adana Şube Bekir Nennioğlu,Sağlıksen Başkan Yardımcıları Abidin Aktaş, Ayşe Kolukırık,Fatih Akçal, Aysel Dursun, Sağlık-sen işyeri Temsilcileri ile birlikte Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Otelinde Motivasyon amaçlı toplantı düzenlenmiştir.

ACİL TIP TEKNİSYENLERİ VE PARAMEDİK HAFTASI KUTLANDI.

Toplantı Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu nun açılış konuşması ile başladı. Konuşmada sahanın sorunlarını paylaşarak Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik haftasını kutladı.
İl sağlık Müdürü Uz.Dr.Halil Nacar Acil Sağlık Hizmetlerine vurgu yaparak bu hizmetlerin çok önemli olduğunu ve çalışanların kıymetli olduğunu söyleyerek Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler haftasını kutlayarak pasta kesildi.

ACİL TIP TEKNİSYENLERİ VE PARAMEDİK HAFTASI PASTA KESİLEREK KUTLANDI.


Daha sonra acil sağlık Hizmetleri istasyonu sorumluları ve il Sağlık Müdürü 4 saatlik interaktif olarak toplantı devam ederek tüm sorunlar masaya yatırıldı.
Toplantıdan İl Sağlık Müdürü ve Yöneticileri, Sağlık-sen tarafı ve Tüm sorumlular çok memnun olduklarını ifade eden ettiler.
Hatıra fotoğrafı çekilmesi ile toplantı son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir