İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Halil Nacar , Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Adnan ATILGAN, 112 Başhekimi Dr.Nihat Taşdoğan, Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Kirkit, 112 istasyon sorumluları, Komuta Kontrol Merkezi Sorumlusu,Başhekimlikte görev yapan idari sorumlular, Sağlıksen Adana Şube Bekir Nennioğlu,Sağlıksen Başkan Yardımcıları Abidin Aktaş, Ayşe Kolukırık,Fatih Akçal, Aysel Dursun, Sağlık-sen işyeri Temsilcileri ile birlikte Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Otelinde Motivasyon amaçlı toplantı düzenlenmiştir.

Toplantı Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu nun açılış konuşması ile başladı. Konuşmada sahanın sorunlarını paylaşarak Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik haftasını kutladı.
İl sağlık Müdürü Uz.Dr.Halil Nacar Acil Sağlık Hizmetlerine vurgu yaparak bu hizmetlerin çok önemli olduğunu ve çalışanların kıymetli olduğunu söyleyerek Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler haftasını kutlayarak pasta kesildi.

Daha sonra acil sağlık Hizmetleri istasyonu sorumluları ve il Sağlık Müdürü 4 saatlik interaktif olarak toplantı devam ederek tüm sorunlar masaya yatırıldı.
Toplantıdan İl Sağlık Müdürü ve Yöneticileri, Sağlık-sen tarafı ve Tüm sorumlular çok memnun olduklarını ifade eden ettiler.
Hatıra fotoğrafı çekilmesi ile toplantı son buldu.
1
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
3308 kez okundu
2
Orgazm nedir? Orgazm nasıl olur?
3252 kez okundu
3
Beyne Pıhtı Atması Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Tedavisi
3199 kez okundu
4
Etiyopya’da UNICEF Destekli Aşı Kampanyası
2667 kez okundu
5
Pembe Kurdele Etkinliği: Erken Tanı Hayat Kurtarır!
2210 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.