İlimiz Genelindeki Tüm Sahillerde 25 Temmuz 2026 Cumartesi günü (yarın) Denize Girişlerin (1) Gün Süreyle Yasaklanmasına İlişkin Basın İlimiz Genelindeki Tüm Sahillerde 25 Temmuz 2026 Cumartesi günü (yarın) Denize Girişlerin (1) Gün Süreyle Yasaklanmasına İlişkin Basın Açıklaması
Meteorolojiden alınan meteorolojik verilere göre; ilimiz Ceyhan, Karataş ve Yumurtalık ilçelerindeki sahil, plaj ve koylarda dalga yüksekliğinin tehlikeli seviyelere ulaşmasının beklendiği bildirilmiştir.
Bu kapsamda; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla, 25 Temmuz 2026 Cumartesi günü (yarın) ilimiz genelindeki tüm sahillerde denize girişler (1) gün süreyle yasaklanmıştır.
Vatandaşlarımızın; can güvenliği ile ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları adına, alınan karara titizlikle uymaları, görevli kurum ve kuruluşların uyarılarını dikkate almaları önemle rica olunur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

VALİLİK GENELGESİ
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
18031 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
14439 kez okundu
3
İZMİR’DE YILLARIN SABRI SANATA DÖNÜŞTÜ
12617 kez okundu
4
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
12127 kez okundu
5
Trabzon Sanatevi’ne Dokunma! Tarih ve Sanat Susturulamaz
11736 kez okundu