Adana Spor Basını Yasta: Kerim Hoşfikirer Vefat Etti

Adana Spor Basını Yasta: Kerim Hoşfikirer Vefat Etti

ABONE OL
21 Temmuz 2025 17:57
Adana Spor Basını Yasta: Kerim Hoşfikirer Vefat Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin Eski Başkanı Kerim Hoşfikirer Hayatını Kaybetti

NOVACELL AJANS & UDİMED/ADANA – Türk spor basınının duayen isimlerinden, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi eski başkanı Kerim Hoşfikirer, vefat etti. Adana ve Türkiye spor camiasını yasa boğan bu acı haber, meslektaşları ve spor severler arasında büyük üzüntüye yol açtı.

Uzun yıllar boyunca Adana spor basınına değerli katkılarda bulunan ve birçok genç gazetecinin yetişmesine vesile olan Kerim Hoşfikirer, özellikle futbol yorumculuğu, spor analizleri ve fair-play anlayışıyla hafızalara kazındı. Çukurova bölgesi spor medyasının gelişiminde önemli rol oynayan Hoşfikirer, aynı zamanda yerel ve ulusal düzeyde birçok ödüle de layık görülmüştü.

Kerim Hoşfikirer

Uzun yıllar boyunca Adana spor basınına değerli katkılarda bulunan ve birçok genç gazetecinin yetişmesine vesile olan Kerim Hoşfikirer, özellikle futbol yorumculuğu, spor analizleri ve fair-play anlayışıyla hafızalara kazındı.
Kerim Hoşfikirer

TSYD Adana Şubesi’nden Taziye Mesajı

TSYD Adana Şubesi, Kerim Hoşfikirer’in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türk spor basınının kıymetli ismi, önceki dönem başkanımız Kerim Hoşfikirer’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.”

Adana Spor Camiası Yasta

Adana Demirspor, Adanaspor ve birçok yerel kulüp yöneticisi ile spor insanı da taziye mesajları yayımlayarak Kerim Hoşfikirer’in spor basınına yaptığı katkıların unutulmayacağını vurguladı.

Kerim Hoşfikirer’in cenaze töreniyle ilgili detayların önümüzdeki saatlerde paylaşılması bekleniyor.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ