DEVLET BAHÇELİDEVLET BAHÇELİ
Bahçeli’yi Taklit Eden Komedyene Yönelik Sosyal Medya Eleştirileri

Bahçeli’yi taklit eden komedyene yönelik sosyal medya eleştirilerine MHP Danışmanı Çiçek’ten tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanında taklidini yapan komedyenin videosunun sosyal medyada aldığı eleştirilere Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek’ten savunma geldi.

Çiçek Twitter hesabından yaptığı paylaşımında sosyal medya hesaplarında “dalga geçilen” kişinin “sanatını icra eden” Yunus Yuva isimli bir “ülküdaş” olduğunun altını çizdi. Mesajda Yuva’nın bir “Stand-Up, Showmen, komedyen” olduğunu da belirten danışman, kanser tedavisi görmekte olan Yuva’nın yaptığı taklidin Genel Başkan Bahçeli’nin “yüksek toleransı” ile gerçekleştiğini belirtti. “Bu gösteri için kendi zihin bozukluğunuzla boşuna yorum yapmayın” diyerek tepkisini dile getirdi.

Çiçek Twitter mesajında şunları yazdı:

“Sayın liderimizin yanında taklit yaptığı için bazı sosyal medya sayfalarında dalga geçilen bu kişi “Stand-Up, Showmen, komedyen” sanatını icra eden Yunus Yuva isimli Ülküdaşımızdır. Kendisi uzun süredir kanser tedavisi görmektedir. Genel Başkanımızın yüksek toleransı ile gerçekleşen bu gösteri için kendi zihin bozukluğunuzla boşuna yorum yapmayın. Gerçi siz “Devlet Bahçeli’ye aşı yapan hemşireyi dövdüler” senaryosuna bile inanan beyni sulanmışlarsınız… Size “Bol bol kocaman yalan söyleyin, yalanı tekrar tekrar söyleyin” diyen göstericiler lazım değil mi?”

Ne olmuştu?

2 buçuk yıldır kanser tedavisi gören komedyen Yunus Yuva, Bahçeli’nin yanında MHP liderinin sesini taklit ederek “MHP olarak, biz kuru ekmekle kuru soğan yemesini de biliriz. Kâfi ki onurlu yaşayalım, kâfi ki tam bağımsız yaşayalım. Bugün kaybettiysek yarın buluruz. Bugün az yediysek yarın tıka basa doyarız. Ancak vatanın telafisi yoktur, diğer Türkiye’de yoktur” tabirini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir