Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yayınladığı mesajla Selahattin Eyyubi mahallesinde polis özel harekat servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını kınadı. Olay yerine gidi incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir yaralı vatandaşları ve emniyet güçlerini hastanede ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Kocaipsir’in mesajı şöyle: “İlçemizde meydana gelen menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum.
Ülkemizin istikrarını, huzur ve güven ortamını bozmayı amaçlayan bu hain eylemler asla amacına ulaşamayacaktır. Bu saldırı, terörün güvenlik güçlerimizi ve masum
sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur.
Bizler terör karşısında dimdik ayakta durdukça hiçbir saldırı, birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Küresel güçlerin taşeronluğunu yaparak memleketimizi kaosa sürüklemeye çalışan hain örgütleri lanetliyor, terörü ve destekçilerini kınıyorum. Hain saldırıda yaralanan polisimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” şeklinde konuştu.
1
ZAFER PARTİSİ ADANA İL BAŞKANLIĞIN BASIN AÇIKLAMASI
8072 kez okundu
2
Son Parti Lideri Murat Çobanoğlu’na Şok Gözaltı! Soruşturma Başlatıldı
4241 kez okundu
3
Siyaset Dünyasında Deprem: Ahmet Davutoğlu’ndan Flaş Karar
3566 kez okundu
4
KKTC’de Sürpriz Sonuç: Tufan Erhürman, Ersin Tatar’ı Geride Bıraktı
3482 kez okundu
5
Randy Cihan Bektaş’tan Ali Babacan’a Sürpriz Ziyaret: Ezber Bozan Açıklamalar !
3294 kez okundu