Okan Buruk’tan Maç Sonu Özelleştirisi: “Eğer Bir Hatalı Varsa O İsim Benim!”

Okan Buruk Galatasaray – Fenerbahçe Maçı ardından açıklamalarda bulundu
Buruk “Beklenmedik Bir Mağlubiyet”
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Buruk, taraftarların önünde alınan bu sonucun kabul edilemez olduğunu vurguladı. Mücadeleyi değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Kendi sahamızda oynuyoruz, üzücü ve beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Rotasyon yaptık ama rakibimiz de benzer durumdaydı. İlk yarıda hiç üretemememiz işleri zorlaştırdı,” ifadelerini kullandı.
Okan Buruk “Sorumluluk Tamamen Bende”
Maçın kırılma noktalarını ve takımın performansını analiz eden Okan Buruk, sert bir özeleştiri yaparak şunları söyledi:
“Eğer hatalı biri varsa, o isim teknik direktördür. Oyuncuları sahaya süren, onları hazırlayan benim. Bugün sahada statik kaldık, üretken olamadık ve çok basit top kayıpları yaptık. Lig maçlarındaki bireysel becerimizi bu kez sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda denedik ama şanssız gollerle oyun koptu. Hepimiz çok üzgünüz.”
Taraftarlardan Tepki, Buruk’tan Güven Mesajı
Elenmenin yarattığı hayal kırıklığı statta hissedilirken, Okan Buruk önlerindeki lig hedeflerine odaklanacaklarını belirtti. Galatasaray, kupadan elenmenin şokunu üzerinden atarak hafta sonu oynanacak kritik lig mücadelesine hazırlanmaya başlayacak.