Salgın İstanbul’da başa döndü: Çapa’ya başvuranların sayısı iki kat arttı
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, hastaneye koronavirüs şüphesiyle başvuran hasta sayısının iki kat arttığını açıkladı.
Tükek, hastanelerine başvuran hasta sayısında artış yaşandığını belirterek uyarılarda bulundu. “Ağır pnömoni olgularında da artış var” diyen Tükek, “İnsanlar artık hastalığı önemsemez hale geldi. Ev gezmeleri, bayramlaşmalar sıkıntı olabilir. Telefonla bayramlaşalım” dedi.
‘BU İŞİN ŞAKASI YOK’
Koronavirüs başvurularının iki kat arttığını açıklayan Prof. Dr. Tufan Tükek, “Önceki döneme göre gelen hasta sayısının neredeyse iki katı kadar başvuru var. Gelenler içerisinde de ağır vakalar bulunuyor. Dikkat edilmezse sayı yükselir. Dün dışarıdaydım, maske takan görmedim. Takanlar da burun altı takıyor. Bunu bir türlü oturtamadık. Bakanlığın tüm uyarılarına rağmen insanlar önemsemiyor. Önemsenmezse eski rakamlara geri dönebiliriz. Bu işin şakası yok” dedi.

1
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
6742 kez okundu
2
Orgazm nedir? Orgazm nasıl olur?
6026 kez okundu
3
Beyne Pıhtı Atması Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Tedavisi
5932 kez okundu
4
MEHMET UYGUR HASTANEYE KALDIRILDI
5583 kez okundu
5
Bağışıklık Sisteminiz Gözlerinize Saldırabilir mi?
4559 kez okundu