Çevreye önem verdiklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya ErdemÇevreye önem verdiklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem

CEYHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde Namık Kemal  Mahallesinde temizlik seferberliği başlattı.

Ceyhan Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  her gün belirlenen plan dahilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürüterek, ekipler çöplerin toplanması, yolların ve parkların bakım onarımının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

“Ceyhan’ın Tüm Mahalleleri Tertemiz Olacak”

Çevreye önem verdiklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin temizliği, yolların ve parkların bakım onarımını sürdürüyor. Ceyhan’ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşerilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz.” dedi.

One thought on “Ceyhan’ın Tüm Mahalleleri Tertemiz Olacak”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir