CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Sarıyer’de coşkuyla başlatılan üye katılım töreni, yaşanan kontrolsüz kargaşa ve skandal gerginlikle damgasını vurdu. Salonun coşkulu kalabalığı bir anda yerini buz gibi bir havaya bırakırken, İl Başkanı Gürsel Tekin’in sahnedeki disiplinsizliğe gösterdiği sert tepki sosyal medyanın gündemine oturdu.
Yeni üyelerin partiye katılım heyecanının yaşandığı dev organizasyonda, protokol düzeninin dışına çıkılarak platformun mahşer yerine dönmesi bardağı taşıran son damla oldu. Sahne üstündeki kontrolsüz yoğunluk ve artan kargaşa törenin akışını altüst etti.

GÜRSEL TEKİNİN ÇILDIRMASI
Organizasyondaki bu başıboşluğa ve disiplinsizliğe daha fazla sessiz kalmayan CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, çılgına dönerek mikrofonu eline aldı. Görevlilere ateş püsküren Tekin, sahnenin derhal boşaltılması için talimat yağdırdı.
Gerginliğin doruğa çıktığı o anlarda Tekin, hedef aldığı isme şu net ve sert sözlerle çıkıştı:
“Bu arkadaşlarımızın ne işi var burada? Barış seni var ya, gerçekten… İndirin arkadaşları! Barış, kendin de in oradan! Hepinizi bir dersten geçireceğim, anlaşılıyor.”
Törendeki bu beklenmedik fırça salonda şok etkisi yaratırken, olay kısa sürede partililer arasında en çok konuşulan konu haline geldi.
1
Yıldırım; “Yeşil vatanımıza sahip çıkıyoruz”
12292 kez okundu
2
Adana Kayserililer Kızılören Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği
11416 kez okundu
3
“Günebakan Olmayı Bırakın, Adana’nın Bakanı Olun!”
9159 kez okundu
4
ANKARA’DA NEFES KESEN REHİNE KRİZİ: 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILDI
6628 kez okundu