
Sözlünün seçimde aday olduğunda
Adanan’nın Seyhan ve Yüreğir ilçesini bir birine bağlayan,girne köprüsünü devam ettirmeniz.Adana halkına bu çileden kurtarmanız çileli köprünün son noktası ve halka vermiş olduğunuz en büyük tevecühdür.
Adanayı enkaz durumunda bırakıp borç batağına bırakıp belediye bütçesini zayıflatıp üstüne üstelik,baş danışmanlık mükafatı alan Hüseyin sözlü ve ekibi Hangi beka vicdanları ile yaşıyorlar. Büyükşehir belediye bütçesinin denetimsiz harcaması belediye bünyesinde yeterince fazla işçi alması bankamatik’çilere verilen maaş ve sigorta pirimlerinin ödenmesi Sözlünün seçimde aday olduğunda belediye bütçesinin harcamalarına Adana’yı ekonomik enkasına sürüklemiştir.Bu durum Hangi vicdanlara sığmaktadır.
Hüseyin Sözlün’nünde başında tüy bitmemiş insanların haklarını denetimsiz hizmetleri ve bütçe harcamalarında esas içişleri bakanlığı müfettişlerinin itinalı şekilde denetlenmesi halkın hakkını yandaşlarına peşkeş çekmesi Bekacılık’mı yoksa halka bıraktığı cefakarlık’mıdır.
MEHMET YEREL GAZETECİLER DERNEK BAŞKANI