Çinli ve Türk uzmanlar Covid-19 ile mücadeleyi görüştü
Türkiye Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeleri ile Çinli yetkililer ve uzmanlar arasında video konferans aracılığıyla yapılan toplantıda Covid-19 ile mücadele konusunu ele aldı.
Çin’in Ankara Büyükelçisi Deng Li ile Türkiye Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe’nin eş başkanlığında düzenlenen toplantıda, karantina yöntemleri, test yolları, normalleşme sürecindeki tedbirler ve aşı çalışmaları gibi konular masaya yatırıldı.
Çin’in Hubei eyaletinin sağlık komisyonundan gelen yetkililer ve uzmanlar da salgınla mücadeleyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, toplantının verimli geçtiğini ve Türkiye’nin salgınla mücadele çalışmalarına yardımcı olacağını söyledi.
Ankara Büyükelçisi Deng Li, salgının meydana gelmesinden bu yana Çin ile Türkiye’nin sundukları karşılıklı desteklerle derin bir iş birliği gerçekleştirdiklerini ve Covid-19 ile ilgili deneyimlerini paylaştıklarını belirtti.
GAMZE DÜRMEZ
1
SABAHLARI AÇ KARNINA İÇ BÖBREKELERİNİ TEMİZLESİN
3317 kez okundu
2
Orgazm nedir? Orgazm nasıl olur?
3256 kez okundu
3
Beyne Pıhtı Atması Nedir? Belirtileri, Nedenleri ve Tedavisi
3202 kez okundu
4
Etiyopya’da UNICEF Destekli Aşı Kampanyası
2678 kez okundu
5
Pembe Kurdele Etkinliği: Erken Tanı Hayat Kurtarır!
2213 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.