Washington Monument ve Lincoln Memorial önünde Demirspor şampiyonluk kutlaması
Demirsporlu ailenin Washington’da şampiyonluk kutlaması
1971 yılında Adana’da doğup büyüyen ve yaklaşık 20 yıldır Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan, ancak koyu Demirspor taraftarlığından asla vazgeçmeyen Cem Sağılır, Adana Demirspor’un Menemensporu’u yenerek Süper Lig’e çıkmasını Washington’da ailesiyle kutladı.

Eşi Brandi Sağılır, çocukları Rudyard Cem Sağılır (14) ve Bora Atticus Sağılır (16) ile mavi lacivertli formalarını giyerek Washington’da ünlü Washington Monument ile Abraham Lincoln Memorial önünde kutlama gerçekleştiren Cem Sağılır, “Her zaman her yerde en büyük Şimşek” mesajı vererek, Demirspor sevgisinin sınırları bulunmadığını bütün dünyaya ilan etti.
Öte yandan Rudyard Cem Sağılır Adanasporlu olmasına rağmen, babası, annesi ve ağabeyinin sevincini paylaşarak, iki kulübün kardeşliğinin evrensel olduğunu bir kez daha kanıtladı.
1
K. YALÇIN GÖL DEV MAÇTA
5733 kez okundu
2
Adana Demirspor’un Efsane Kaptanı Tombik Ahmet Anılıyor
5262 kez okundu
3
ULUSLARARASI UZUN KULVAR MASTERLER YÜZME ŞAMPIYONASI YARIN ADANA’DA BASLAYACAK.
2418 kez okundu
4
A Milliler 5 gollü maçta lider Rusya’yı yendi
2344 kez okundu
5
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Adana’da Kalecilik Devrimi: Eğitimle Başladı!
2125 kez okundu