EĞİTMENLERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

ABONE OL
6 Eylül 2019 20:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANI OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU VE AFAD EĞİTİM MERKEZİ EĞİTMENLERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Osman Hacıbektaşoğlu ve Başkan Yardımcısı Kemal Atasoy ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Eğitim Merkezi eğitmenleri Ahmet Demirtaş, İbrahim Erim, Hüseyin Güngör ve Zafer Aksu Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesinin güncel projeleri ile “Mesleki ve Teknik Liseler Tabanlı Afetlerde Yerel İşbirliğinin Güçlendirilmesi” projesi hakkında bilgiler aldı.

Adana genelindeki mesleki ve teknik liselerde görev alan birer öğretmene üç gün boyunca verilecek eğitimlere değinen Vali Demirtaş,  proje kapsamında eğitim alacak öğretmenlere başarılar dilediğini sözlerine ekledi. HABER UĞURHAN TEMUR


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.